עבור לתוכן

בעיה לחבר הארד דיסק אשר עליו מותקנות 2 מערכות הפעלה ולקרוא ממנו.

Featured Replies

פורסם

שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'.

על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA.

לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל.

כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה).

עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים.

השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לגמריי זה פשוט לפרמט וזהו, או שיש דרך להוציא או לראות מידע שהיה על הכונן C ?

תודה על העזרה.

פורסם

ניסית לעשות CHKDSK ?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי CHKDSK /R הוא עושה סריקה וכו' ומתקן אבל לא עוזר, עכשיו, ניסיתי גם את הקטע להחליף קבצים ולמחוק ידנית, על ידי הוספת שורות כמו העתק ואת שמות הקבצים הספציפיים שמצאתי באינטרנט, הקטע הוא שיש לי דסיק של אקסי עם SP3, השאלה היא, האם הנני זקוק לדיסק הפעלה מדגם SP2? אולי בגל לזה לא יוצא לי להחליף ידנית קבצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים