פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים Firefox 3.0.4כול כניסה ויציאה מהדפדפן גורמות לו לאבד את כול הנתונים והקוקיס, האופציה באפשרויות מסומנת כשמירת קוקיסרעיונות?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים תחת options -- privacy -- cookiesמסומן לך שם:keep until - they expire?אם לא, אז תשנה את זה לאופציה הזו.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים באותו חלון תוודא שAlways clear my private data when i close firefoxמבוטליש לך אולי תוכנות הגנה כמו פיירוול או אנטי-ספייוורס שמוגדרות לבצע ניקוי של קוקיס?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר לא אין כלום!!!הכול תקין בהגדרות כמו שצריך להיות, פשוט ערב אחד פיירפוקס החליט שהוא מוחק לי את log in של כול מני אתרים ופורומים, HW למשל.כול שאר האינפורמציה תקינה בהחלט אבל זה משגע אותי לעשות LOG IN כול פעם מחדש..ניסיתי להתקין מחדש - לא עזר.. פיירוול ואנטי וירוס לא מוחקים קוקיס אצלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.