פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים לפני הרבה מאוד זמן העלתי את המקורי דרך DOSBOX, נראה לי שאמור לעבוד בלי הרבה בעיה בDOSBOX.מה רע לשחק דרך DOSBOX?
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים וואוו תראו מה מצאתי, לא ראיתי את זה בצבעים בחיים שלי אני שיחקתי את זה בשחור ירוק... או קרטקה יווו איזה זיכרונות שזה מעלה הצלילים והמראות זה משהו...
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אה נזכרתי במשחק דמוי Worms שהיינו משחקים הרבה בחטיבה - Liero.הגרפיקה ממש מעאפנה(אם אני זוכר נכון הוא שוקל איזה מגה ונכנס על דיקסט) אבל המשחק מצויין ומהנה מאוד.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים הייתי רוצה לראות Master of Orion 3 אמיתי, לא הזבל שיצא לפני מספר שנים ואחרי חודש נמכר באופיס דיפו ב-29.90. בכלל, לדעתי חובה לעשות רימייק למשחקים המדהימים של SimTek כגון Master of Magic. אולי מישהו ירים את הכפפה... Transport Tycoon 2 יהיה מדהים. למה עד היום לא פיתחו אותו אלוהים יודע.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים http://www.freeorion.org/index.php/Main_Pageההתקדמות שם מאוד איטית אבל בסופו של דבר (אם הפרוייקט הזה יגיע לשם) נראה לי שיצא משחק MOO3 אמיתיד"א כרגע הכי קרוב זה GALCIV II שדומה לMOOאני אישית מעדיף באופן מוחץ את MOO מעל MOO2
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אני הולך על DESERT STRIKE אחד המשחקים שאהבתי בתור ילד, הנסיך הפרסי אחד המשחקים שהיו אז, גם לי הגליונטינה הייתה עושה התקפי לב . גולדן אקס הוא גם אחד המשחקים שאהבנו לשחק במישחקי ווידאו וכמובן סטריט פייטר... למי שהיה אפל אולי זוכר משחק שקוראים לו קפטן גוד נייט, זה היה ה-משחק שלי בתור ילדון. CAPTAIN GOODNIGHT בזמנו דודה שלי קיבלה אחד ממכון ויצמן, וחוץ מהטטריס היה שם משחק גדול, בחור שאוסף מטמונים עולה בסולמות ועושה חורים ברצפה שהאויבים יפלו לשם, מישהו מכיר? LOAD RUNNER אלה היו המשחקים שבאמת הייתי מתרגש מאוד לשבת על המחשב ולשחק אותם. המחשב הראשון שלי היה APPLE\IIE, יש לי גם ועדיין APPLE\IIC שמור במצב חדש עם כל הדיסקטים. APPLE\IIE APPLE\IIC CASTLE OF WOLFENSTEIN אחד הטובים: [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אולי מישהו יוכל לעזור במציאת משחק (אבל זה אחד קשה ולא מוכר):אם אני לא טועה זה היה לWIN 3.11 וזה לא היה במסך מלא אלא בחלון רצועה (תחשבו על באנר שיש לרוחב כול המסך שיש באתרים עם פרסומות מציקות) וזה היה בירוק ושחור בלבד, ללא צבעיםהייתה צריך להרוג את כול האויבים כשאתה מסוק (אם אני זוכר נכון) והקונספט המגניב היה שאתה מזמן לקרב (ה2 מימדי לגמרי) כול מיני כלים (חיילים, טנקים בלבד נראה לי)מממ, וזהו , אני לא זוכר יותר מזהיש מצב שמישהו עולה על זה?
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים משחקים ישנים שהתחלתי ואני מוכרח לסיים:(לא כולל משחקים שעוד לא התחלתי והם רק ב- "רשימה")LomaxMediEvilCrocCroc 2Crash BandicootGexDangerous DaveCosmo's Cosmic AdventureAbe's ExoddusAbe's OddyseeHeart of DarknessDuke Nukemקסם התותמלך האריות
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים היי זה בדיוק מה שהיה לי הAPPEL IIE וואיייי איזה זיכרונות, חבל שנתנו אותו אז, אולי היה לו ערך נוסטאלגי היום...היה לי גם ג'ויסטיק קטן כזה ממש כמו לאטרי...
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים הייתי רוצה לראות Master of Orion 3 אמיתי, לא הזבל שיצא לפני מספר שנים ואחרי חודש נמכר באופיס דיפו ב-29.90. בכלל, לדעתי חובה לעשות רימייק למשחקים המדהימים של SimTek כגון Master of Magic. אולי מישהו ירים את הכפפה... Transport Tycoon 2 יהיה מדהים. למה עד היום לא פיתחו אותו אלוהים יודע. יצאו מיליון ספין אופים אף אחד לא משתווה לTTD הרוב התמקדו או בגרפיקה או שפישטו את המשחק לרמה שילדים מפגרים
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים יכול להיות שזה? : http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/pc/adventure/games_m_o/mixed_up_mother_goose.html [ עריכה: הויקי הרבה יותר אינפורמטיבי http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed-Up_Mother_Goose הרי אני מכריז עלייך בזאת "תותח רציני" ;D תודה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.