פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים המשחק הכי אדיוטי שיצא לי לשחק EVER :-X הייתי רוצה לחזור ל: דיאבלו 1 והFRESHH MEAATTT ואני לא ממש זוכר עכשיו משחקים, אבל היה פעם משחק של לטאה בשם אלקס או משהו כזה, משחק ארקייד דו מימדי בבית קברות, משהו נחמד. למשחק קראו Gex3d. יצאו לו גם אחרי זה שני המשכים שהיו גרועים..
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים crusader - no remorse ultima 5pool of radiancestarcontrol 2 + 3אבל אין לי זמן !
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים חחח אני מת לסיים את Volfied ,לא הצלחתי אף פעם :lol: בסוף באה חללית לקחת אותו או משהו כזה..
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים חחח אני מת לסיים את Volfied ,לא הצלחתי אף פעם :lol: וואי וואי.. זה היה משחק באמת טוב.. אני זוכר חרשתי את זה.. ותמיד הייתי מגיע עד השלב עם הסרטן או משהו כזה.. זה מה שזכור לי.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים וואי וואי.. זה היה משחק באמת טוב.. אני זוכר חרשתי את זה.. ותמיד הייתי מגיע עד השלב עם הסרטן או משהו כזה.. זה מה שזכור לי.אין ספק שהוא אחד הטובים ,סוף כל סוף משחק באמת ישן.בכל מקרה , למרות שגמרתי אותו בעבר (בהרבה דם, יזע ואין ספור שעות) הייתי רוצה לשחק שוב ב- Star Control II.יש לי אותו בבית אבל אין סיכוי שאני אגיע אליו עכשיו.לא עושים משחקים כאלה יותר , ב-8 מגה הכניסו יותר תוכן ממה שיש שהם במשחקי GTA.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים נראה לי לעשות את temple of elemental evil aוב היה נחמדחוץ מזה את כל סדרת gold box
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים למשחק קראו Gex3d. יצאו לו גם אחרי זה שני המשכים שהיו גרועים.. כה תודה! איזה כיף לשחק בזה שובב! ;D
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים אין ספק שהוא אחד הטובים ,סוף כל סוף משחק באמת ישן. בכל מקרה , למרות שגמרתי אותו בעבר (בהרבה דם, יזע ואין ספור שעות) הייתי רוצה לשחק שוב ב- Star Control II. יש לי אותו בבית אבל אין סיכוי שאני אגיע אליו עכשיו. לא עושים משחקים כאלה יותר , ב-8 מגה הכניסו יותר תוכן ממה שיש שהם במשחקי GTA. גמרתי אותו די הרבה פעמים! ועד היום אני לפעמים מציץ בו... כל הגרסאות החדשות שיצאו לו לא מגרדות את הרמה שלו בכלל. משחק לענין!!!
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים JRPG*ואני משחק ב - UT99 כל הזמן.גם נחמד לחזור לשחק ב - DIABLO 2 מפעם לפעם.המונח זה CRPG בגלל שרובם באו מיפן אז התחילו לקרוא להם JRPGhttp://en.wikipedia.org/wiki/Console_role-playing_gameבכל מקרה עוד משחקים ישנים שאני תמיד חוזר אליהם זה באמת Star Control 2 (בגרסה החדשה) וכל המשחקים של לוקסארטס.
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים The Ur-Quan masters זה גרסה שמבוססת על הקוד המקורי שבעצם מוסיפה עוד כמה דברים קטנים ומתאימה למערכות הפעלה מודרניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.