עבור לתוכן

רמקול ימין לא פועל לי אני מתחרפן אני מ-3 בבוקר מנסה

Featured Replies

פורסם

לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד.

הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב.

מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת

מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל.

בבקשה אני אובד עצות

עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.

פורסם

אולי ווליום בתוכנה שלך, נסה תוכנה אחרת.

מעבר לזה, ייתכן שיש בעיה בחיבור של המחשב. תנסה לקבוע על 4/5.1 רמקולים ולחבר לחיבור של האחוריים. לחילופין נסה לבדוק בחיבורים הקדמיים של המארז.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אולי ווליום בתוכנה שלך, נסה תוכנה אחרת.

מעבר לזה, ייתכן שיש בעיה בחיבור של המחשב. תנסה לקבוע על 4/5.1 רמקולים ולחבר לחיבור של האחוריים. לחילופין נסה לבדוק בחיבורים הקדמיים של המארז.

Anatoli.

איך אני יודע אם יש בעיה בחיבור ? שחיברתי את הקדמיים ל-REAR שומעים בשניהם.

כנראה זה בעיה בחיבור... מוזר עד היום לא הייתה לי בעיה בהם עד שהחלפתי למערכת החדשה

פורסם

אם זה נפתר כשמעבירים לחיבור החלופי אז כנראה שיש בעיה בחיבור של הכרטיס, או שבהגדרות כרטיס הקול מוחלש הרמקול הקדמי הימני בלבד.

תנסה לבדוק בחיבורים הקדמיים של המארז (במידה והם מחוברים).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם זה נפתר כשמעבירים לחיבור החלופי אז כנראה שיש בעיה בחיבור של הכרטיס, או שבהגדרות כרטיס הקול מוחלש הרמקול הקדמי הימני בלבד.

תנסה לבדוק בחיבורים הקדמיים של המארז (במידה והם מחוברים).

Anatoli.

אוקיי התפתחות, חיברתי לחיבור אחר והגדרתי אותו לפרונט והרמקוליים פועלים כמו נינג'ה. פיתרון מעולה, אבל... עדיין זה מציק לי שחיבור אחד לא פועל לי, אני יכול להפעיל אחריות על זה ?

פורסם

לדעתי אפשר להפעיל אחריות על דבר כזה, אבל מעולם לא יצא לי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אפשר להפעיל אחריות על דבר כזה, אבל מעולם לא יצא לי.

Anatoli.

טוב אני אתקשר אליהם ביום ראשון הקרוב...

פורסם
  • מחבר

קיימת תוכנה שבודקת את החיבורים חומרתית שאני אוכל להוכיח לחנות וזה לא בעיה בווינדוס ?

פורסם

נשמע לי בעייתי תוכנה שבודקת חומרה. לא שמעתי על דבר כזה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים