פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים ברשותי מחשב נייד אשר מותקנת עליו מצלמה בקצהו העליון של המסך (Built-In).השימוש העיקרי שהיה לי במצלמה עד היום הוא בתוכנות מסרים בתור יישום וידאו.ביום בהיר אחד המצלמה הפסיקה לעבוד. נכנסתי להגדרות הוידאו של תוכנת המסרים (סקייפ במקרה הזה), ושם קיבלתי הודעה "שלא קיימת" מצלמה במחשב.מיד הנחתי שיש כאן איזו בעיה של הגדרות או מנהלי התקנים.בכל מקרה, אין לי אפשרות לטפל בבעיה מאחר שאני כלל לא יודע כיצד לגשת למצלמה. חיפשתי בכל מקום: בהגדרות המסך, בלוח הבקרה, במנהל ההתקנים...התוכלו להסביר לי היכן אני יכול למצוא את ההגדרות שלה?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר צודקים. מצטער.MSI PR600 Version 1הוספתי גם לכותרת.אבל אני לא מבין מה קשור דגם המחשב לעניין. הבעיה שלי היא למצוא את ההגדרות ב- Windows. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP3.אולי אני צריך לשאול בפורום Windows?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אל תשאל בפורום Windows. דאבל פוסט אסור בפורומים. אם יתברר שמדובר בבעיה של Windows, אעביר את הנושא שלך לשם.בדקת במנהל ההתקנים שהדרייבר של המצלמה מותקן והמצלמה מזוהה כראוי? יכול להיות שמשהו השתבש בדרייבר וצריך להתקינו מחדש.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר אבל הסיבה ששאלתי את השאלה היא שאני לא יודע כיצד לגשת למנהל ההתקנים של המצלמה, כי המצלמה היא חלק מהמחשב. אני מניח שבהתחלה היא הותקנה כחלק מתהליך ההתקנה של מנהל ההתקנים של הלוח.אני אשאל את השאלה בצורה שונה: כיצד אני יכול לבדוק את פעולת המצלמה (ממש לראות את התמונה) ללא שימוש בתוכנת מסרים או בכל תוכנה אחרת שמשתמשת בה?ואולי המידע הבא יסייע לך: במנהל ההתקנים של המחשב יש שני ישומים שלא עובדים (עם סימן קריאה צהוב): Mass Storage Controller ו- Network Controller. יכול להיות שאחד מהם קשור למצלמה?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים יש משהו שמזכיר את המצלמה ב-Human Interface Devices או ב-Imaging Devices או משהו כזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר ל- Qttp:אין לי קטגוריות כמו שהזכרת, וחוץ מזה לא מצאתי משהו שדומה.ל- Jay K:שים לב שדיברתי על מצלמה שהיא חלק מהמסך (Built In). זו לא מצלמה חיצונית עם חיבור USB.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים למה נראה לך שהדרייבר שהוא נתן הוא למצלמה חיצונית? בסופו של דבר גם המצלמה במסך שלך מתחברת ב-USB (פנימי).
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר אוקיי.ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה, אבל זה לא עזר.צרפתי להודעה תמונה של ה- Device Manager של המחשב (אני מקווה שזה יעזור).יש לכם הצעות היכן אני אמור לחפש?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים זה נראה כאילו לא התקנת דרייברים של צ'יפסט/רשתעכשיו תלחץ על P1 או P2, אחד מהם מדליק את המצלמה
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר ממש לא הבנתי אותך.מה הקשר בין מה שלא מותקן שם למצלמה? אגב, כרטיס הרשת דווקא עובד לי. אין לי מושג במה מדובר שם.על איזה P1 ו- P2 אתה מדבר?מצטער, אבל איבדתי אותך.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר אכן יש כפתור P1, ומסתבר שהוא זה שמדליק ומכבה את המצלמה.תודה רבה לכולם על העזרה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.