פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אז..שלום לכולם.במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי.הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז...אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם.כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'.כל מה שיוצא מהקדימה של המארז.(את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.)אשמח לכל עזרה.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אם זה לא כתוב בספר של הלוח אז זה כתוב על הלוח עצמואם עדין לא מצאת חפש באתר של הלוח
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים בטח ובטח צריך לדבר שמה כלומר בחוברת של הלוח על איפה לחבר את הכבלים האלהובמידה קיצונית שלא , אז רשום על הלוח M עצמו ...
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר חיבור הכל כמו בספר של הלוח - ושום דבר לא נדלק.מה יכול לגרום דבר כזה שלא רואים שום נורית שום כלום,רק חלק קטן מעל המעבד ניהיה ממש חם?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תנסה כמו שכתוב בלוח, אם לא הולח תהפוך את הכבל, ותשחק שם עד שתמצא כל פעם מה זה מה. אני הסתבכתי עם זה גם פעם אחת וישר שבפתחתח את החוברת של הלוח אם היה כתוב לי הכל. בהצלחה
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים רק חלק קטן מעל המעבד ניהיה ממש חםהמשפט הזה אומר שכנראה שמדובר בלוח אם תקול (כנראה שנדפק במהלך ההעברה).תוציא אותו אל מחוץ למארז ותנסה להפעיל אותו ככה.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר זה לא יעזור להוציא אותו מחוץ למארז...אין שום מושג איך מחברים את הכפתור של ההדלקה ללום אם.החלק הקטן (והכתום) מתחמם ישר כשאני מחבר את הספק,זה אומר בוודאות שהלום אם הרוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.