פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים בכל אופן אם אתה מעוניין לקנות את הכרטיס, ציין בקשה מפרט מלא של המחשב+רזולוציה בה אתה משחק ותקציב
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אני רק רןצה לדעת אם יש הבדל ממש גדול או משמעותי!!!אם זה הבדל של איזה 2-5 % זה לא כזה נוראתודה רבה
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אוקיי אז מה ההבדל?פשוט אני לא מוצא את ההבדלים בין החברות בסטיקאז בבקשה אמור לי אם זה ממש משמעותי או לאתודה רבה רבה בינתיים
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אוקיי תודה רבהסימן שהכרטיס הזה טובושמעתי אפילו מאיזה אתר שהחדות בצבעים שלו או משהו כזה עם הצבעים יותר טוב משל אחרים ואפילו מתחרה ועוקף בזה את ה-4870
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר טוב רק תגיד שאין ממש הבדל משמעותיתואני אוכל לישון בשקט בלילה כי כבר הזמנתי תמחשב
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר טוב תודה רבה רבה אני רואה שאין הבדל ממש משמעותי בקירור ושזה לא ישפיע רבות מאתרים אחרים וממך עכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט ושבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.