פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים החל מהיום משתמשי Gmail יוכלו לבחור את מראה התיבה שלהם מתוך כ15 themes המוצעות באתר. זה רק גורם לי לאהוב את Gmail יותר ולתהות איך מישהו יכול להשתמש בשירות מייל אחר. הנה מה שאני מתשמש בו כרגע (לחצו על התמונה להגדלה): מה איתכם? איזה סגנון אתם מעדיפים?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים הייתי כנראה לוקח את הטרמינל אם הוא לא היה הורס לי את העיניים (הכאב!!!)כנראה שאני אשתמש בPLANETS
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים Old? רק היום הם טרחו ליידע אותי.. :s05:למען הסר ספק התכוונתי שהעיצוב הישן והקלאסי הכי נעים לי לעין, לא שהthemes לג'ימייל זה ישן.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים old is gold :hizuk: מה גם, שהתנסתי בזמנו בסקינים שונים ב-Better Gmail (תוסף ל-FF) ולא לקח לי יותר מ-20 שניות כדי להבין, שהעיצוב המקורי, הנקי, הבהיר - הוא הכי טוב. וד"א, לא ממזמן הם שידרגו טיפה את הסקין המקורי וזה עשה לו רק טוב.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים בנוסף לכך יש אופציה להוסיף כל מיני תוספות ל-GMAIL, לי כרגע יש לשונית של Remember The Milk בצד שמאל (חשוב לציין שהתוספים עובדים כרגע רק במידה ובוחרים באנגלית בתור שפת הממשק ולא מופיעים בגרסא העברית של GMAIL).
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים http://googleblog.blogspot.com/2008/11/searchwiki-make-search-your-own.htmlלא פחות מלהיב.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים בנוסף לכך יש אופציה להוסיף כל מיני תוספות ל-GMAIL, לי כרגע יש לשונית של Remember The Milk בצד שמאל (חשוב לציין שהתוספים עובדים כרגע רק במידה ובוחרים באנגלית בתור שפת הממשק ולא מופיעים בגרסא העברית של GMAIL).אתה מדבר על הLABS?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים נתקלתם בבעיה שאתם לא יכולים לבחור בחלק מהעיצובים כי הוא מבקש לדעת מה המיקום שלכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.