פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים חבר'ה לאחרונה יש לי בעיה מסויימת שבעבר ולא הייתה קיימת... בזמן האחרון אני מריץ משחקים על הכרטיס מסך שלי ATI X1900GT 250MB( לכרטיס אין עוד אפילו 3 שנים של שימוש,ראוי לציין שיש לי מחשב חדש וחזק) משחקים כמו קריסיס אוו לדוגמא המשחק האחרון שהעלתי הוא ניד פור ספיד אנדרקובר המשחק עושה בעיות גם על הרזולוציה הנמוכה ביותר! יש קווים שחורים על המסך לא רואים את הכביש ואת המכוניות הכל מטושטש ויש בעיות של צבע וכו'... חשבתי שפתרון הבעיה הוא לבטח עידכון הכרטיס.... אז הורדתי עידכון והתקנתי מחדש והפעלתי את המחשב מחדששש אך הבעיה שוב הופיעה אני לא יודע מה לעשות צריך את עזרתכם בהקדם האפשרי ... תודה לעוזרים... !
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים קודם כל בעניין הדרייברים .. תסיר את הדרייבר שהתקנתתכבה את המחשב , תוציא את כבל החשמל , תנקה אבק קצת עם פן (לשים על קר) אם יש תוציא את הכרטיס מסך , ותחזיר אותו ותבדוק שהוא נכנס טוב ובצורה נכונהואח"כ תעשה התקנה לדרייבר שבא עם הכרטיס בדיסק .. אם לא קיים , תוריד את הכי מעודכן ותעשה התקנה תראה מה קורה אחרי זההדבר האחרון שאתה יכול לעשות זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר .. כדי לוודא את תקינותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.