פורסם 2003 ביוני 2622 שנים שפת אסקי זוהיא שפת CHAR , סימנים של המחשב במילים אחרות,בגלל שהASCII CHART צרוב על הביוס היא שונה ממקום למקום אך תמיד יש אנגלית,היא בנויה מ256 סימנים (8 ביט מקלדת) ותמיד יהיה עליה אנגלית ואת השפה הלוקלית.אם אתה יודע תכנות, אתה יכול להוציא מפה שלהם ע"י לולאה פשוטה של FOR כאשר כל פעם אתה אומר לו להדפיס:for i = 0 to 256label1.caption = label1.caption & chr(i)אתה מבין למה אני מתכוון בטח....יאיר.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים הלולאה צריכה לרוץ מ0- עד 255 ולא עד 256, שכן אם לא בלולאה ה256- תתקבל שגיאת זמן ריצה.-בברכה, NerdX
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מה גורם לך לחשוב ככה?אין תו 256יש 8 ביטים לייצוג של תו (ב-ASCII)עם 8 ביטים אתה יכול לייצג מספרים בין 0 ל-255תו 256 פשוט לא קיים ככה שהתגובה של התוכנה תלויה בקומפיילר וקומפיילר טוב יתן שגיאת זמן ריצה (run time error)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ASCCII, כיוון וזה פורום תכנות אז אסקי מדבר על החלפת כל התווים למספרים או לחצנים של המקש כמו enter etc, שוב בתווך שהוזכר בנושא הנ"לכלומא נגיד לאות "k" יש מספר, אך ל "K" יש מספר אחר. לכל תו או מקש יש מספר. אם אתה מתכנת ב c++ אז int i;i=getch();printf("%d",i)ףזה יראה לך על מה לחצת, כלומר מה המספר שלו ;Dלגבי VB, שוב זה מה שניכתב למעלה, אפשר גם ב form בתוך הקוד, להיכנס לסוג "הודעה" מהמחשב keydown במקום Load [ברירת מחדל], ויהיה שם משתנה של מה שנילחץואז פשוט תריץ אותו ב msgbox:Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)msgbox KeyCode End Subאם אתה צריך את זה ב vc++ תגיד..ד"א, במקום לריב תעזרו לנעזר הנחמד :-*
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר אז הבנתי שיש מספרים מ 0 עד 255שלכל מספר יש תו ולכל תו יש מספר שונה תוכלו לתת לי את הטבלה הזאתזה נכון ???דרך אגב אני יודע שפת C JAVA SCRIPT HTML ועוד מעט ASPהידע של השפות חוץ מידע כללי וכיף לבנות תוכניות יעזור במשהו בצבא כי ראיתי דיון כזה ואין משהו סופי!!!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ASCII זאת לא בדיוק שפה, זו צורת קידוד בינריתכמו שיש קודים נומריים (מספריים) ליצוג מספרים עשרוניים בצורה בינרית, יש גם קודים אלפאנומריים לייצוג מספרים ואותיות. ASCII הוא קוד אלפאנומריבקשר לויכוח על 255/256, לדעתי זה 255, כי אין דרך לייצג 256 עם 8 ביטים, אלא אם מחשיבים את 0 כ-00000001ובקשר לטבלה - תחפש בגוגל את המילים ASCII ו-table ואני בטוח שתמצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.