פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אני רוצה לקנות את אחת מהשתיים הבאות: AKG K324P ו JBL Reference 220 יש לי פשוט זיכוי בבאג ואני לא יודע איזה מהם לבחור... חשוב לי מאוד באס עמוק ואיכותי איזה יותר טובות...? תודה לעוזרים..
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים האוזניות זהות באיכות.לי יש את הJBL אני מת עליהן לקחתי את הJBL בגלל שהן באות עם באנדל יותר עשיר.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים האוזניות לא זהות, ואפילו לא קרובות להיות זהות.ה-AKG נחשבות טובות בהרבה. (היה לי אותם)בפירוט ה-JBL טובות בקצת, אך בבאס אין מה להשוואות ה-AKG לוקחות בהרבה.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר תודה על התשובות אבל כבר בחרתי... יש לי אוזניות של AKG שקניתי לפני שנתיים בערך ואני ממש מרוצה מהם, אז החלטתי לבחור בAKG ואני ממש ממש מרוצה יש להם איכות מדהימה ובאמת באס חם כמו שרציתי.. לא פחות חשוב-הן גם ממש נוחות ולא לוחצות או מכאיבות באוזניים.האמת שהייתי משלם עליהם גם 300.. קניה שווה ללא ספק! רק לא בדיוק הבנתי איך בדיוק לסדר את האוזניות עם הקופסא הקטנה שבא עם זה... מישהו יכול להסביר לי?או שזה סתם לשים את שני הראשים ולסובב על זה את החוט...?
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל אני גם מתלבט ביןהAKG לCX300 ולEP630מה מכולם כדאי? (הם כולם זהים בערך במחיר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.