פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים קניתי ארדיסק חדש עשיתי לו פורמט דרך הדיסק ווינדוס אחרי הפורמט הוא מעתיק קבצים ואז עושה ריסט ואמור להמשיך להתקין את הווינדוס במקום זה הוא שוב נכנס למסכים שלפני הפירמוט
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים כשהמחשב עולה שוב לאחר התקנת הקבצים תן לו לעלות ללא לחיצה על שום כפתור במקלדת אחרת הוא חוזר לדיסק ההתקנה,זאת בהנחה שהגדרת לו לעלות מדיסק ההתקנה.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר ניסיתי אחי בלי לגעת בשום כפתור הוא ישר נכנס לדיסק ושוב הוא נכנס למסכים הכחוליםמצאתי פה הודעה על אותה בעיהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375995.0רק שאצלי הדיסק עובד 100%
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אני עדיין לא מבין איך אתה מנסה להתקין את הווינדוס!! האם ההתקנה שלך היא מהווינדוס או ישר מדיסק ההתקנה לאחר שהגדרת בביוס עליה מדיסק ההתקנה. האם זה הארדיסק יחיד?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים הפירמוט צריך להיות ככה :1)אתה מכניס את הדיסק של הוינדוס ועולה ממנו כאשר אתה מגדיר בביוס שהCD יהיה ראשון2)אתה לוחץ ENTER ואח"כ אתה מאשר את ההסכם של מייקרוסופט ע"י F83)תעשה ESC כדי לעבור למחיצות 4)תמחק את המחיצה שיש עליה את הוינדוס 5)תלחץ C כדי ליצור חדשה ואתה לוחץ ENTER6)אתה בוחר ב NTFS (QUICK)7)הוא מתחיל לפרמט ולעתיק את הקבצים הדרושיםאחרי שהוא מסיים הוא עושה ריסטרט ואתה נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה שיעלה מההארד דיסק ואתה לא מקיש כלום והוא עולה ומתחיל התהליך של ההתקנה שבעצם לוקח 36 דקות משהו כזהוסיימנו .. קשה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אחרי שהוא עושה ריסטרט הוא שוב נכנס לדיסק ושוב מעתיק את הקבצים וככה כל הזמן הוא לא ממשיך בהתקנת הווינדוס
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים זה לא מצב נורמלי..או שיש מקשים תקועים , או שהדיסק אינו מקורי , או דיסק דפוק לא יודע להגיד לך האמת..
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תנסה עם דיסק אחר אני כמעט בטוח שהדיסק דפוק או שאתה עושה פעולה לא נכונה אתה מקבל שגיאה כלשהי?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר אני לא מקבל שום שגיאה המחשב עושה את כל הפעולות לבדניסיתי לשים דיסק אחר והוא עדין לא ממשיך בהתקנת הווינדוסאבל שמתי לב לשגיאה שהוא נותן לפני שהוא שוב נכנס לדיסק...http://img505.imageshack.us/img505/534/bscap0021mj6.th.jpgכתוב שם למטה:no disk attached
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים זה דיסק SATA ?אתה עושה LOAD לדרייבר שלו בהתחלה בכלל עם F6 ?תמונה שלך שיש בפורום קטנה מדי אי אפשר לראות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.