פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים שלום רב לכולםיש לי בעיה קצת מוזרה במחשב ואני מקבה שכן יוכלו לעזור ליהבעיה היא כזות כשאני מדליק את המחשב הנורה הירוקה נידלקת אבל אין דגובה המסך לא נידלק וגם המחשב לא ממש מתחיל לעבוד אני שומע שהכול עובד אבל רק הנורה הירוקה דולקת אבל האדומה לא נידלק המסך לא נידלק וזהו ואני לא מבין מה לעשות עם זה אולי יש בעיה האיזה משהו עם הפשר אני ישמח שיעזרו ליתודה רבה!
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר הייתי חולה כמה ימים ולא נגתי במחשב אז אני לא ממש יודע מתי בדיוק זה קרה אבל במה שאני בטוח לא הייתה נפילת חשמל
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים הסימפטום מאוד מאוד מוכר לי נתקלתי בהרבה מחשבים של אנשים שהלך להם לאחרונה הלוח אם בגלל נחשול מתח/קפיצת חשמל, אולם אני אמליץ לבדוק את הצ'יפים של הRAM שהם תקינים ונקיים מלכלוך ואם זה לא עוזר לדעתי שווה להכניס את המחשב למעבדה יש להם שפע של חלקים שם ויוכלו לבדוק חלק חלק בנפרד.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים 1 תבדוק את הספק2 תבדוק עם יש קבלים נפוחים או נוזל בלוח אם 3 תבדוק שהקבל מהמסך למחשב מחובר טוב 4 תעביר את הכרטיס מסך לאונבורד במידה ויש חיצוני כדי לבדוק אם הוא החלק הבעייתי 5 תוציא חומרה לא רצויה מהמחשב זה אולי יעזור לך להגיע לתקלה.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר כשאתה מדליק את המחשב, יש ביפ?בדרך כלל היה ביפ בהדלקה?לא אין ביפ המחשב פשות נידלק וזהו ולא עושה יותר כלום הפילו המסך לא נידלק
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים החשוד העיקרי הוא הלוח אם.אז קודם כל תפתח את המארז ותוודא שבאמת מחובר רמקול פנימי.אם מחובר ואין שום ביפ, תנתק את הדיסקים הקשיחים מהלוח, את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך גם כן.ותנסה שוב להדליק ולראות אם יש איזה ביפ.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים קרה לי את זה פעם. נדלקו כל המאווררים אבל לא המחשב... התברר שאחד הסטיקים של הזכרונות היה תקול.אם יש לך שתי סטיקים, תבדוק אותם אחד אחד כשל פעם אחד מהם מנותק מהלוח.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר יש לי עוד לוח בבית והחלפתי בנהם ויש את אותה בעיה אז אולי הבעיה לא בלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.