פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים לא הבנתי מה קשור XP לויסטה והכיבוי ? אתה יכול להסביר יותר ? יש לך תוכנה ששינית את מראה הXP לויסטה או .. לא מבין אחי
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים הוא בטח יש לו CLASIC ןלא של ויסטה.........לסמן V כמו התמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים מחבר אני שיניתי את המראה של ה-XP בעבר ועכשיו החזרתי אותו לנורמה וכשאני רוצה לכבות את המחשב, חלון הכיבוי הסופי לא נראה כמו זה של XP המקורי, אלא כמו משהו של ויסטה/WINDOWS 2000....
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים Ultimate Ears, תתחיל בבקשה להשתמש בשילוב של alt+prtscr. אנחנו לא מעוניינים בכל פעם לראות את כל שולחן העבודה שלך.תסיר את ערכת הנושא שהתקנת ותיישם את מה שIvan הציע.
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר עכשיו יצא משהו אחר...מעין שאריות של הסקין הקודם. איך אני משנה את זה בחזרה?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים תתקין בחזרה את הערכת שהסרת ותסיר אותה הסרה מלאה מהוספה/הסרה של תוכניות שנמצא בלוח הבקרה
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים מחבר מצאתי את התוכנה שהייתה מותקנת [VISTA CUSTOMIZATION PACK V3] והסרתי אותה דרך לוח הבקרה - והכל חזר לנורמלי! תודה רבה!!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.