עבור לתוכן

הזיכרונות פועלים על 700Mhz איך אני מחזריר אותם ל800?

Featured Replies

פורסם

הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D

פורסם

באיזה לוח-אם מדובר?

רק לציין שזה לא יתן לך שיפור כלשהו בביצועים.

פורסם
  • מחבר

לוח אם רשום במפרט...ובין אם תיהיה תוספת או לא תיהיה...הזיכרונות הם 800 אז אני רוצה שירצו ב800

פורסם

אין אפשרות בלוחות של ג'יגהבייט לקבוע את מהירות הזיכרון בצורה ישירה, יש לקבוע את המחלק/מכפלת הזיכרון.

יש לך שורה כזו בהגדרות M.I.T

System Memory Multi (SPD).......

הערך שתקבע תלוי בבאס שאתה עובד בו כרגע. אני רואה שאתה באוברקלוק ל3.2GHz.

אם הבאס שלך הוא 400, כלומר 8x400.. אז תקבע את המחלק (השורה הנ"ל) 2.00

אם אתה במכפלה 9, משום שיש מחלקים קבועים שניתן לבחור מהם ואתה לא יכול לבחור מחלק "מותאם אישית", תצטרך לקבוע מכפלה 2.40 (אם אני זוכר נכון הנמוכה ביותר מבין הגדולות מ-2.00) ובעצם לבצע אוברקלוק לזיכרון למהירות 850Mhz +-.

פורסם
  • מחבר

^

בSPD אני על 2.00

וזה מראה ב memory frequency (Mhz) 800 712

אני אכן על מכפלה של 9 וכשקבעתי בspd ל2.40 זה אכן האלה את התדר ל850 או משו כזה...אז אתה אומר לשים על 2.40?האובר קלוק הזה לא עלול לעשות נזק? או לשרוף את הזיכרונות?

פורסם

זה אוברקלוק קטן מאוד ולא משמעותי, בידיוק כמו downclock במקרה ותשאיר את המחלק על 2.00

ליתר ביטחון תוכל לבדוק את היציבות של הזיכרון עם התוכנה Memtest או כל תוכנה אחרת שמאמצת את הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול קצת לפרט על התונה ולתת קישור? :smile1:

פורסם

אם אני לא טועה, יש בסטיקי של פורום 'תמיכה טכנית לתקלות חומרה' הסבר כיצד להשתמש בה.

שם יש הסבר על הגרסה ל-Win, זה יספיק לך..

כמו כן יש בפורום תוכנה המלצות לכל מיני תוכנות, חפש שם תוכנה שמאמצת את הזיכרון. אולי Memtest נמצאת שם.

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

לגביי התוכנה אני לא יעשה אותה היום כי זה איזה 5-6 שעות...

אבל יש לי בעיה אחרת...עשיתי כמו שאמרת...השארתי את כל ההגדרות בM.I.T כרגיל(בoc של 3.20GHz)והעלתי את הSPD ל2.40 זה הרים את הזיכרונות ל854 עשיתי save and exit המחשב התכבה נדלק התכבה ונדלק וירד הoc למעבד והכל ...ניסית עוד פעמיים וזה תמיד אותו סיפור....מה הגורם ?

פורסם

כנראה ש 50מגהרץ זה הרבה מידי בשביל הזכרונות שלך.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה?משאיר אותם ככה?

פורסם

MORE PAWAHHHH!

תעלה מתח לזכרנות ל 1.9-1.92V

מתח כזה אמור להחזיק בכיף עד 900MHZ בערך.

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא התעסקתי עם מתחים וכאלה...זה לא לוקח יותר מידיי כח מהספק? זה לא עלול לשרוף איזה רכיב?

ואם זה לא עושה כלום ואתה אומר שזה מחזיק עד 900 אז להעלות את הזיכרונות שלי כבר ל900?

פורסם

בשביל להעלות זכרונות עוד אתה צריך להעלות באס.

אם אתה בכלל מעוניין באוברקלוקינג, אין דבר כזה "לא לגעת במתחים".

העלאה של מתח ב 50-100 מיליוולט זה כלום, לא משפיע על הספק בשום צורה (טוב, בעצם זה אומר שהזכרונות שלך יצרכו עוד בערך וואט שלם לשעה :o רק תיזהר על חשבון החשמל!)

אין זיכרון, אפילו המעאפן ביותר שקיים, שלא מסוגל לקבל 1.9 וולט.

פורסם
  • מחבר

מז"א להעלות באס?של המעבד?למה ובכמה?וזה להגביר את הoc לו הריי..

ואני יוכל לשים תזיכרונות על 900?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים