עבור לתוכן

שנחאי - דור השרתים החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ?

http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/

פורסם

תפסיק להתלונן על כל דבר שלא לטעמך!.

המאמר כתוב בהרחבה ומציין כל פרט שפורסם עד כה על סדרת המעבדים ברחבי הרשת.

חוץ מזה,לאיזה השוואת ביצועים אתה מצפה?,

מדובר במעבדי שרתים.

פורסם
  • מחבר

אז אתה הממונה על מה אני יכול להתלונן ועל מה לא ? (צודק, יותר הגיוני שאני אתלונן על מה שלטעמי..)

לקחת PR להוציא ממנו תמונת (בלי לתרגם אותם) ולתרגם אותו לעברית זה לא מאמר (וזה גם אפילו עמוד אחד).

לאיזה השוואות אני מצפה ? הממ.. אולי איך הוא מתמודד מול ה Dunnington של אינטל וכמובן הדור הקודם של האופטרון ? פעם אחרונה שבדקתי זה אתר חומרה לא ? שרתים זה לא חומרה ?

אבל יש לך דרך יפה להתמודד עם ביקורת.

פורסם

קודם כל,אני לא ממונה על שום דבר.

אני זה שהחליט להגיד לך שאתה מתחיל להגזים.

אנחנו לא צריכים לשמוע את כל התלונות שיש לך בעניין הפורום,בשביל זה יש את צור קשר באתר.

בעניין השוואת הביצועים,

עדיין אין,לא סתם לא פורסם בחדשה שום דבר בנוגע לכך.

פורסם
  • מחבר

תפסיק להתלונן על כל דבר שלא לטעמך!.

אנחנו לא צריכים לשמוע את כל התלונות שיש לך בעניין הפורום

בעניין השוואת הביצועים,

עדיין אין,לא סתם לא פורסם בחדשה שום דבר בנוגע לכך.

אז תשמח לדעת שלא שמעת אף תלונה שלי לפני כן, אז תפסיק להמציא דברים. מה זה "עדיין אין" ? אין באינטרנט ? (דווקא יש) אין לכם ? (אז האם אתם מתכוונים לשים ? אם כן, למה להזדרז ולפרסם את זה כמאמר ולא כחדשה, עד שיהיה מספיק בשר).

פורסם

חוץ מזה,לאיזה השוואת ביצועים אתה מצפה?,

מדובר במעבדי שרתים.

אתה מודע לזה שמעבדי AMD לשרתים מאז ומעולם היו זהים למעבדים השולחניים שלהם?

פורסם

yousux, לדיון שפתחת בפורום שעוסק בנושאי תוכן, אין שום קשר לתוכן. בפעם הבאה, אם יש לך שאלות טכניות אתה מוזמן ליצור קשר עם צוות האתר כפי שכבר הוסבר לך פה.

ננעל.

פורסם

האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ?

http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/

המאמר שפורסם לא מתייחס לפרטים שציינת כי הוא מאמר ולא ביקורת, המאמר נועד לתת רקע כללי על המעבד שהושק ולא לסקר/לבקר אותו. בעתיד, כשנפרסם ביקורת על המעבד, כל הפרטים שחסרו לך יהיו שם.

המשך גלישה נעימה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים