עבור לתוכן

שיתוף מדפסת בין מחשב עם XP לבין נייד עם VISTA X64

Featured Replies

פורסם

שלם לכם, זקוק לעזרה.

יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה שהוא מציג לך שאת אחד מהן אתה בוחר. כמובן שלפני אתה מוריד בעצמך את הדרייבר מהאינטרנט ואז פותח אותו בעזרת סימון מערכת ההפעלה של המחשב אותו את רוצה לשתף. יש בעיה? כן. :'( הנייד יש לו ויסטה X64 ושם אין אפילו אפשרות כזאת - VISTA. האם ניתן להכניס לשם אפשרות VISTA 64.? או שניתן לעשות זאת באופן אחר ? ???

אני יודע שאני בכיוון הנכון, עכשיו נכנסתי לפתרון שמציע יצרן המדפסת -brother: :o

http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/eu/eu_ot/en/dlf/dlf/000000/003400/dlf003428.html?reg=eu&c=eu_ot〈=en∏=mfc240c_all&type2=1&os=84&flang=4&dlid=dlf003428&dispforlist=1

יש שם סולושן לדרייבר חסר בעת ניסיון לשתף מדפסת בין שני מערכות הפעלה שונות. תחת הכותרת:

For Shared Printer: *If your client PC has a different OS than the server PC:

הגעתי לסעיף 4 ואני לא יודע באיזה מחשב אני צריך לעשות את ההוראה! בXP שאליו מחוברת המדפסת? או לנייד עם VISTA X64 שאיתו אני מנסה להתחבר למחשב XP?

(רשום שם מושגים כמו: "Hardware and Sound", "Add a network,wireless or Bluetooth printer". - דברים שבכלל לא נתקלתי בהם!! - באיזה מערכת הפעלה זה בכלל?)

אשמח לעזרתכם מומחים, :yelclap:

ניר

פורסם

זה לביצוע במחשב שלא מחוברת אליו המדפסת, כלומר אצלך זה הנייד עם הויסטה. אולי אצלך בויסטה לוח הבקרה בתצוגה קלאסית, אז תלחץ על "מדפסות" ולמעלה על "הוסף מדפסת".

פורסם
  • מחבר

כן על זה חשבתי.

ואז לעשות את אותה הדרך שמציעים שם וזה עשוי לעבוד אתה חושב?

פורסם

אם לא מנסים לא יודעים ;)

לפי מה שאתה מתאר, כנראה שזה רק בעיית דרייברים, אז זה אמור לפעול לפי ההוראות שבאתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים