עבור לתוכן

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir יוצא בימים הקרובים!

Featured Replies

פורסם

כל חובב RPG כבר בטח מכיר את הסידרה הזו וישמח לשמוע שזה יוצא בימים הקרובים :xyxthumbs:

פורסם

אפשר כבר לקנות אותו ONLINE

פורסם

אהבתי את NWN2, שנאתי את ההרחבה שלו MOTB, אני מקווה שזו תהיה טובה ^_^

פורסם

המשחק הוא Hack and slash בסגנון דיאבלו?.

או שהוא RPG רגיל ומרגיע?.

פורסם

בשורות טובות!

אהבתי את NWN2, שנאתי את ההרחבה שלו MOTB, אני מקווה שזו תהיה טובה ^_^

מסכים ++

המשחק הוא Hack and slash בסגנון דיאבלו?.

או שהוא RPG רגיל ומרגיע?.

DND למחשב, יש H&S אבל זה לא דיאבלו, יש סיפור ובניית/פיתוח דמות מאוד מורחבת

תחשוב על זה כ "הרפתקת DND" אבל למחשב

פורסם

(בהרחבה הראשונה) עדיין יש זמני טעינה לא הגיוניים?

פורסם

^^ כן. למרות שהפאטצים מקצרים את זמן ההמתנה משמעותית, זה לא מספיק :(

אני מקוה שבהרחבה הזו לא יעשו שטויות כאלו !

פורסם

O.o אני קורא דברים מטרידים בפורומים של NWN2 , או שאנשים ממש אוהבים את זה או שם שונאים את זה

הם עשו שינוים במשחק ו נראה כאילו ה MAIN STORY זה לא הצד החזק....ממש אהבתי את ה קמפיין הראשי ואיך שיש נוכחות חזקה של הדמות שלך

מישהו יודע עוד פרטים

פורסם

כמו שאני מכיר את GAMESPOT ן1UP - יהיה סיקור רק ביום שבת.

פורסם

אני כבר לא סומך על GAMESPOT אחרי כל הסיפור עם גרסמן

אבל זה לא קשור :) מחפש חוו"דים מאנשים שישחקו

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא סומך על GAMESPOT אחרי כל הסיפור עם גרסמן

אבל זה לא קשור :) מחפש חוו"דים מנשים שישחקו

גברים לא יעזור לך? :lol:

פורסם

גברים לא יעזור לך? :lol:

OH SNAP! :kopfpatsch:

מישהו השיג תידיים שלו על המשחק?

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו אבל אין לי זמן לשחק בו לצערי :-\

אני מקווה ששיפרו את המנוע, יהיה קצת עצוב אם השאירו בדיוק אותו הדבר, זה מנוע די ישן כבר וגם כשהוא היה חדש הוא היה רחוק ממושלם.

ד"א - EARL RULZ!

פורסם

אוקי, יש כמה דברים טובים וכמה דברים רעים:

1. אני יכול להתחיל עם דמות מוכנה, שזה טוב.

2. הדמות שלי ברמה 18, ונשארת ככה, והמשחק לא מתאים את עצמו אליה בכלל, המפלצות הראשונות נשארות ברמה 3 ונותנות כמות מגוחכת של ניסיון.

3. אפשר להרכיב 3/4 דמויות משלך, בלי לקחת אותם מהעלילה, כשיש מקום נוסף לעוד שתיים עלילתיות, או סתם כאלה שאתה יכול לומר להם לבוא אליך ושלא אתה הכנת.

4. מערכת דיאלוגים מגניבה, אפשר לשנות דמות שמדברת באמצע דיאלוג סוף סוף וככה לנצל את היכולות של כל הדמויות.

5. שנאתי לגמרי את מערכת הtravel החדשה, אתה משתמש בדמות שלך ומקבל מפה בראיה מרחוק, וזז ממקום למקום, מאוד מתסכל, מאוד מצומצם ומאוד לא נוח לי.

6. רוב הערים במפה הן סוג של נקודות, אתה לא באמת נכנס אליהם אלא מנהל את מה שאתה רוצה כדיאלוג מחוץ לעיר.

7. אתה יכול לסחור עם ערים, אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד והתעצלתי לקרוא את הtutorial.

בקיצור, אני עדיין מעדיף את NWN2, שהיה משחק מדהים אם כי רחוק ממושלם.

פורסם

אוקי, יש כמה דברים טובים וכמה דברים רעים:

1. אני יכול להתחיל עם דמות מוכנה, שזה טוב.

2. הדמות שלי ברמה 18, ונשארת ככה, והמשחק לא מתאים את עצמו אליה בכלל, המפלצות הראשונות נשארות ברמה 3 ונותנות כמות מגוחכת של ניסיון.

3. אפשר להרכיב 3/4 דמויות משלך, בלי לקחת אותם מהעלילה, כשיש מקום נוסף לעוד שתיים עלילתיות, או סתם כאלה שאתה יכול לומר להם לבוא אליך ושלא אתה הכנת.

4. מערכת דיאלוגים מגניבה, אפשר לשנות דמות שמדברת באמצע דיאלוג סוף סוף וככה לנצל את היכולות של כל הדמויות.

5. שנאתי לגמרי את מערכת הtravel החדשה, אתה משתמש בדמות שלך ומקבל מפה בראיה מרחוק, וזז ממקום למקום, מאוד מתסכל, מאוד מצומצם ומאוד לא נוח לי.

6. רוב הערים במפה הן סוג של נקודות, אתה לא באמת נכנס אליהם אלא מנהל את מה שאתה רוצה כדיאלוג מחוץ לעיר.

7. אתה יכול לסחור עם ערים, אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד והתעצלתי לקרוא את הtutorial.

בקיצור, אני עדיין מעדיף את NWN2, שהיה משחק מדהים אם כי רחוק ממושלם.

סחתיין על התשובה

אני מבין שהמשחק פותח איזה 2-3 CLASSES חדשים ובמקרה הכי גרוע (אם אני אתאכזב למוות מההרחבה) אני יכול לעשות REPLAY של הOC עם דמות שמשלבת אחת מה CLASS האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים