פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים המשחק אולי ישן, אבל אני לא שיחקתי בו... אז אני קונה אותו.המבצע לכבוד יום ההולדת העשירי של האלף, רק 98 סנט!המצבע נגמר מחר, אז מי שלא שיחק בו עדיין או סתם רוצה אותו באוסף המשחקים שלו, כדאי לקנות אותו עכשיו.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחיר מדהים תודה על ההודעה! נרכש! עריכה: ניתן איכשהו לשפר את הגרפיקה? מוד כלשהו שיאפשר לשחק במנוע סורס או כל דבר שיאפשר לשיפור הגרפיקה? כידוע, המשחק ישן וכך גם הגרפיקה.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אני לא יודע איזה גירסה רכשתם ב-Steam, אבל Valve מוכרת גם את המשחק הראשון בגירסת Half Life Source.מה שאומר שהוא עם גרפיקה מעט משופרת ובעיקר עם האפקטים שמנוע הסורס מציע.בנוסף, יש מוד מדהים שנמצא בפיתוח כבר יותר מדי זמן, אך לפי תגובות בפורום שלהם עושה רושם שהם בשלב מתקדם.היוצרים במוד ערכו מחדש כל טקסטורה בכל שלב במשחק (תראו בתמונות), כך שהוא נראה ממש טוב.כמו כן, הוסיפו מצב Co-op לשני שחקנים:www.moddb.com/mods/black-mesa
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים משחק גדול שחובה לכל אחד לשחק בו, גם היום - למרות הגרפיקה המזעזעת, פשוט משחק מדהים.בקשר לעניין הHalf Life: Source.אם Half Life הרגיל עולה 98 סנט, והSource עולה 99 סנט - אין שום סיבה לקנות את הHalf LIfe: Source.אין שום, אבל שום שיפור.קל וחומר אם גירסת הSource עולה 9 דולר יותר.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים כן :-[ נו מה לעשות, לא ידעתי שזה נמכר באופן שכזה, חשבתי יש מוד לזה יודה, מה זאת אומרת?! מנוע הסורס נמכר ב99סנט? :-X בלתי הגיוני בעליל.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תגידו, במידה ואני קונה את HL, זה פותח בפני את המודים שלו, כמו CS1.6 וTFC?
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים יודה, מה זאת אומרת?! מנוע הסורס נמכר ב99סנט? :-X בלתי הגיוני בעליל.הוא נתן את זה לצורך הדוגמה, שגם אם ההבדל בין הגרסאות היה סנט, לא היה שווה להשקיע את ההפרש לדעתו.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים לדעתי לא, הגרפיקה של המנוע המקורי מזעזעת לדעתי. נכון שפעם היא הייתה טובה מאוד, כנ"ל deus ex ומקס פיין 1. אני לא זונת גרפיקה, בהחלט לא, אבל בכל זאת אני מעדיף שיהיה לי קצת יותר נעים ועיף יותר לשחק במשחק כזה טוב
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים נכון, הגרפיקה של Half LIfe המקורי מזעזעת. העניין הוא, שהגרפיקה של Half LIfe Source לא טובה יותר, נקודה. הנה תמונה של Half LIfe Source. Spot The Differences, I dare you. הנה ת'ראד שלם עם השוואות בין התמונה במקורי לSource: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33791790 יש הבדלים, אבל שוב - הם לא שווים אפילו סנט אחד, ובטח לא עוד 9 דולר.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר אם תשימו לב המחיר הרגיל של הישן הוא גם 9.99...אם לא המבצע כנראה היתי קונה את הסורס...גם ככה אין יותר מידי הבדלים, אז אני שמח שבזבזתי דולר ולא 10...
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים יש לי את המשחק הזה עם האריזה של סוף שנות התשעים זה היה אולי המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בחיים מהפכני, מקורי, יצירת מופת. שווה כל דולר (טוב, כל סנט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.