עבור לתוכן

השוואה בין E8400 למעבד של AMD שלפני 3 שנים ,הפתעה רבתי !

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 !

האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?

פורסם

קודם כל - איזה AMD יש לך?

שנית כל, אם זה AMD "נורמלי", כלומר משהו כמו את'לון XP, אני מאמין שלשימושים משרדיים לא יהיה הרבה הבדל.

אתה מרגיש באיטיות כלשהי?

פורסם
  • מחבר

זהו AMD רגיל לחלוטין ,כבר לא זוכר את שמו ,גם אותו קיבלתי מהבנק בזמנו ,אני מעריך שאם היה במחשב זה גם שתי ג'יגה זיכרון ,AMD היה עוקף את אינטל ,

רק חבל שלא ביקשתי מהבנק מחשב עם מעבד של AMD החדשים ,הסתמכתי בחברי הפורום שהיללו את E8400 !

פורסם

ה - E8400 לפי מה שידוע לי ועוד רבים אחרים יותר טוב ממעבדי ה AMD היקרים למיניהם.

פורסם

תעשה השוואה של super pi 1m

ותחזור

עוד מעט תגיד חבל שלא נתנו לי פנטיום1 :kopfpatsch:

פורסם

לפי התשובות וההתרשמויות שלך, אתה בטוח לא מבין במחשבים...

איך אתה יכול להשוות AMD שקיבלת מהבנק ל E8400?

ניסית קידודים? הרצות משחקים ברזולוציות גבוהות?

SPI?

תנסה להפעיל משחקים חדשים עם מעבד ישן (כרטיס מסך מתקדם דרוש כמובן) ותראה את ההבדל חבר..

פורסם
  • מחבר

בחומרה אני מבין פחות מאשר תוכנות לשוק ההון והפיננסים ,ואני עדיין המום מהתוצאות .

לגבי הרצת משחקים לא מבין כלום ,אני התייחסתי לעיבודים של מתמטיקה ופיננסיים מעבר לזה אני לא יודע !

פורסם

פותח התרד ה"תוצאות" שלך רחוקות מהמציאות..

שכן אי אפשר לבדוק על פי תוכנה פיננסית או מה שזה לא יהיה..

שכן אתה צריך לדעת שגם התוכנה עצמה צריכה לדעת לנצל/להתמודד עם המעבד..מה גם שאני לא רואה איך ביצעת את ההשוואה בדיוק ?

הרצת איזשהי נוסחא/חישוב ו"מדדת" איזה מהמערכות עושה את זה יותר מהר ?

פורסם

יכול להיות (ואני אומר זאת בזהירות רבה) שהתוכנה הזאת נכתבה ספציפית לעבודה עם מעבדי AMD והמתכנתים פשוט התעלמו באופן מוחלט והחסירו את הניצול של פקודות מיוחדות במעבדי אינטל.

אבל יותר סביר שפשוט ציפית למשהו מדהים, וקצת שכחת מה היתה המהירות במחשב הישן.

ואולי אפילו התוכנה מוגבלת ע"י מהירות הרדיסק, וההבדל של כמה שניות בגלל המעבד לא ממש מורגש.

פורסם

אם הבנתי נכון (ולפי מה שאני מבין אתה מדבר על עבודה באקסל) אז לא אמור להיות שום הבדל במהירות בין פנטיום 3 עם 32 מגה זיכרון וwin98 למחשב הסטנדרטי של היום..

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא אתלון 64 3500+

האם בויסטה 64 או 64 XP ,המעבד יהיה מהיר יותר ?

פורסם

האם על שני המחשבים יש את אותה וורסיה של אקסל? אותה מערכת הפעלה? האם חישוב הנוסחאות דורש עבודה מסיבית עם ההרדיסק?

חוצמזה, כשאני מסתכל על בנצ'ים של אקסל אני ממש לא רואה עדיפות ל AMD:

excel_crunch.jpg

excel_option.jpg

http://www.legitreviews.com/article/668/6/

פורסם

קודם כל באיזה בנק אתה, ולמה לעזאזל אף פעם לא נתנו לי מחשב בבנק :nixweiss:

ולעניין, כמה זמן בערך רצות הנוסחאות המורכבות שלך באקסל? ואיך השוות בינהם?

אין עוררין שהמעבד E8200 של אינטל חזק יותר מהאתלון שלך (מה גם שאתה משווה דו ליבתי לחד ליבה) בכל פרמטר.

אבל ללא מבחנים סטנדרטיים לא תמיד ניתן להבין בתחושה איזה מעבד יותר מהיר כי המעבדים המודרניים הם חזקים למרבית המטלות המשרדיות.

פורסם
  • מחבר

על שני מחשבים יש אותה מערכת הפעלה ואקסל 2007 ,לא חושב שנדרש עבודה מסיבית עם הרדיסק .

הנוסחאות הם בעיקר UDF ,והנוסחאות המובנות של אקסל .

הנוסחאות רצות בערך חצי שניה והמטרה והרצון שלי להגיע לא יותר מעשירית השניה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים