עבור לתוכן

רשמים ראשונים על ה- audio-technica AD700

Featured Replies

פורסם

האוזניות הוזמנו מאיביי והגיעו מאד מהר לארץ, אבל נתקעו במכס 4 ימים (גיליתי את זה רק בדיעבד).

זאת הולכת להיות בעיקר התרשמות אישית, וגם טיפה השוואה לHD595 ששמעתי לפני כשבועיים בקילומבו.

טוב, אז לאחר שחילצתי אותן מהמכס (במהירות מפתיעה, עלי לומר) היום ויצא לי להתרשם מהן בחיבור לאייפוד קלאסיק, לכרטיס קול במחשב, ולמגבר של הגיטרה החשמלית, לפניכם רשמים סובייקטיביים לחלוטין ולא מקצועיים בעליל (אין לי מושג בכל המושגים האלה של "במה"/"רזולוציה" וכו') אבל אני אנסה להעביר את תחושותיי בצורה הכי טובה שאני יכול.

שיהיה ברור, אני לא אודיופיל, אבל אני מסוגל להבדיל בין אוזניות ב100 שקל (שזה, בלי קשר, יותר ממה שרוב האנשים בארץ מוכנים להוציא על אוזניות, וחבל) לבין אוזניות איכותיות קצת יותר.

אז ככה:

עם האייפוד הן מצוינות, בשל ההתנגדות היחסית נמוכה (30 אום) של האוזניות, ב75% אחוז ווליום הייתי מרוצה ביותר.

כלומר אני הייתי מרוצה, אבל החברים במשרד שלי קצת פחות - אלו אוזניות פתוחות מאד - יש דליפת סאונד לא קטנה בכלל, אבל בגבולות הסביר.

מגבר גיטרה חשמלית - הממ, פה הייתי קצת מאוכזב. כנראה שצריך אוזניות מסוג אחר לחלוטין בשביל חיבור למגבר כזה, או שצריך קונפיגורציה אחרת. בכל מקרה יש קצת hiss והפיזור סאונד לוקה בחסר לעומת עבודתו הרגילה בחלל החדר (שזה די צפוי, אבל עדיין מאכזב קצת). הסאונד עצמו היה לא רע בכלל, למעט חוסר ברור בבאס.

בחיבור לכרטיס קול של המחשב (יש לי כרטיס קול די בסיסי - audigy רגיל), אחרי משחק קצרצר עם הגברת הבאס אפשר לומר שאני מרוצה.

היתרון העיקרי שלהן הוא הנוחות המדהימה שלהן. פשוט שמים אותן על הראש והן כבר יתלבשו עליו. רק מה, הן ענקיות ואם הראש שלך ממוצע או פחות, הן יפעילו מעט לחץ (סביל) על קצוות הלסת.

באופן כללי, כשלובשים את האוזניות, הם לא לוחצות בכלל על הראש, יש המון המון אוויר ומרווח לאזניים, והפאדים רכים ונעימים, וגם בשל העיצוב הייחודי של הקשת העליונה (שני חלקים נפרדים עם ריפוד רך) לא מרגישים גם שום לחץ על הראש. וגם פחות נהרסת התסרוקת :-)

אני לא יכול להגיד שנפלתי מהסאונד, אבל הוא מספק אותי.

כן, ל- HD595 יש סאונד יותר טוב, יותר מפורט והבאס הרבה יותר חזק (וגם עושה לי כאב ראש). מצד שני, את הHD595 ניסיתי בקילומבו בחיבור לציוד הרבה יותר טוב. אולי פעם אקפוץ לקילומבו עם האודיו טכניקה שלי ונעשה השוואה אחד על אחד (למרות שהסנהייזר עולות כמעט פי 2) וגם עם ה HD555 (שהן מתחרות בהן בטווח מחיר).

הסאונד שלהם רך ונעים, בעיקר נותן להקשיב בכיף. אין לי מושג לגבי עומק, פירוט או במה (אולי אם אני אמצא את ההגדרה למושגים הללו אני אוכל לתת את דעתי) אבל אני חושב שהן יותר מסבירות בתחום הזה, אבל לא מצוינות.

הבאס קצת חלש, אבל זה בדיוק מה שציפיתי מהביקורות שקראתי כך שאני לא מאוכזב, אבל גם לא מופתע לטובה.

בתכלס מספיק טיפה לשחק עם הEQ, להזיז את הבאס קצת למעלה ואני חושב שרובינו נהיה מרוצים.

זה שהן נוחות בטירוף כבר אמרתי? :)

אגב, יש לי משקפיים, וכל המשקפופרים אוהבי האוזניות יודעים מצוין שלנו יש דרישות מיוחדות, ואלו עונות עליהן בצורה טובה (לעומת ה- HD595 למשל שהציקו לי והרימו את המשקפיים למעלה).

אני אצרף כמה תמונות בקרוב...

פורסם

תתחדש ותהנה!

זה טוב שיש רשמים על אוזניות שאין בדרך כלל בארץ ברמת המחיר הזו.

אז קבל ח"ח על התעוזה :)

פורסם
  • מחבר

תכלס, מאד פחדתי לקנות אוזניות ככה בלי לשמוע... אבל התבססתי בעיקר על ביקורות שמשוות אותן לאוזניות שכן שמעתי, כך שהייתה לי פרספקטיבה מסויימת לגבי מה אני אקבל מהן.

הנה כמה תמונות:

בלי פלאש:

p1010220xt7.jpg

עם פלאש:

p1010221bt0.jpg

זווית שניה:

p1010222vc2.jpg

ושתיים על הראש שלי:

p1010227fu5.jpg

p1010228tb2.jpg

וזה הכל להיום. :)

ייתכן ואני אעדכן עוד שבוע שבועיים עם מחשבות יותר מבוססות ואחרי שהאוזניות קצת עשו burn-in.

עד אז... :sleep:

פורסם

וואו, כנראה שמעת את HD595 עם ציוד ממש טוב אם הבאס שלהן עשה לך כאב ראש... הן ממש לא באסיות. יצא לי לשמוע לזמן קצר את הAD700, הרושם הכללי שקיבלתי מהן זה שהן מאוד"אווריריות", הכל נשמע מרווח מאוד, זה נותן הרגשה של במה ועומק טובים מאוד והסאונד נשמע מלא. הפירוט היה סבבה, לא הייתי אומר שפחות מה595 בהאזנה שיטחית. באופן כללי אהבתי יותר מהHD595.

תתחדש, אחלה אוזניות. רק תשדרג בהזדמנות את המקור שלך כדי שהן יישמעו במלוא יכולתן.

פורסם
  • מחבר

אכן, תקחו את כל מה שרשמתי בערבון מוגבל מכיוון שכפי שרשמתי, אני שומע מוזיקה עם Audigy בסיסי...

הדבר הבא לשדרג: כרטיס קול :)

פורסם

אני לא אוהב אוזניות יותר מידי "אוריירות", זה פשוט הורס לי את ההנאה בלשמוע רוק כבד, מטאל וכו'.

תתחדש על האוזניות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים