פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדההשאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ?רק מי שיודע בבקשה
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים הדבר היחיד שהם חייבים לשמור זה באיזה IP היית ובאיזה זמן.למה נראה לך שהם שומרים מידע על חבילות?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים זה לא מעניין אף אחד איזה מידע עובר לך בקו תקשורת.הדבר היחיד שספק שומר זה הכתובת שקיבלת בlease מה pool שלו וכמה זמן היא היתה אצל אותו מנוי + לוגים של שרת רדיוס על חיבור ואוטנטיקציה.אם זה כהמשך לפראנויות שלך אני מציע לך להירגע ולצאת החוצה לנשום אויר צח.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר multicore הפאראנויות הם אצלך הריי אתה זה שיודע בדיוק אבל בדיוק מה נשמר איך ואיפה מה הניע אותך להשיג כאלה נתונים מדוייקים אם לא הפחדים שיש לךאם תגיד לי שיש סיבה אחרת שבגללה אתה יודע את הנתונים האלה, אז אולי גם אני מנסה לדעת את הדברים מאותה הסיבה.מאיפה אתה יודע מה סיבה שלי ???ומה מפתאום אתה משתלח באנשים מבלי לדעת מה הסיבות לשאלות שלהם אתה קורא שאלה של מישהו וטרח מסיק מסקנות ואפילו משתלח באנשים לפי המסקנות שלךאתה רוצה לכתוב תשובה עיניינית - תכתוב אתה רוצה לצחקק להסתלבט לרדת על מישהו - אל תכתוב כלום וזה שאתה מנהל פורום תוכנות אז בכלל אין כאן על מה לדבר שאסור לך לנהוג בצורה כזו למען הסר ספק מעולם לא הורדתי אפילו kb אחד של קבצים מהסיבה שמעולם לא התקנתי אף תוכנת שיתוף קבצים !
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר והתוכנה http://phoenixlabs.org/pg2 האם היא מונעת את רישום ההורדה אצל הספק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.