עבור לתוכן

WD 250GB YS נראה כתקול.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות:

- הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת.

- הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם.

- באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי.

כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר.

לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות.

לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככה חוזר התהליך מהמעצבן הזה מחדש...

הורדתי את התוכנה לבדיקת הHD של WD עשיתי QUICK TEST והוא נכשל באמצע הבדיקה ורושם:

status code = 07 (failed read test element), failure checkpoint = 65 (error log test)

האם זה אומר בוודאות שהHD תקול?

פורסם

בהחלט.

(סיכוי קטן, אך קיים, שגם הספק חורק).

פורסם

לא הייתי אומר בהחלט, זה לא וודאי/ברור-מאליו/בטוח.

זה נראה שכן, אבל כדאי שתבדוק גם זכרונות וספק כח. אבל זה כבר קשור לפורום אחר.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא HEC 400W TRT הוא חדש.

הוא החליף את tt 480purepower שהיה לי בגלל שהוא לא סחב את הכרטיס מסך שלי (8800GT) וקרס במשחקים.

עכשיו עם הספק הזה אין שום קריסות במאמץ של משחקים.

כשקניתי את הספק לא היו לו מספיק חיבור מולקס אז לקחתי מספק אחר כמה ואבא שלי שהוא אלקטרונאי הלחים לי אותם שם ובידד אותם עם איזולירבן. זה יכול להיות הגורם לבעיה?

מצד שני יש רמז נוסף שמצביע על הHD וזה תקיעה וריסט של המחשב שקראו כמה פעמים בזמן העברת קבצים גדולים ל-HD.

פורסם

שים אותו במחשב אחר, תראה מה הולך

פורסם

מועבר לתמיכה טכנית.. בהצלחה.

פורסם

שלום לך!!

תראה אם אתה רוצה לדעת בוודאות שהארד דיסק הלך תעשה שניי דברים.

1. תחליף כבל sata , ותראה איך המחשב מגיב?

2. שים ארד דיסק אחר בשביל לראות אם הארד דיסק ההוא לא טוב.

מקווה שעזרתי לך!!!

פורסם

תיקתוקים מההארדיסק זה על הפנים (שומעים אותם בכל פעם שהראש יוצא קצת מהמקום)

לא צריך עוד הרבה סימנים בשביל להתחיל לגבות...

פורסם

השיטה הכי טובה זה לחבר אותו למחשב אחר ולהיות בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים