פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים היי,אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי.אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית,יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOTכמה שאלות :-1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים?2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת?המון תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים במערך RAID0 אתה צריך 2 או יותר דיסקים קשיחים בגודל זהה.אין לך צורך לפרמט אותם לפני שאתה בונה את המערך. בכל מקרה כשהמערך נוצר אתה תקבל אשליה של הארדיסק אחד כפול בגודל, ואותו תצטרך לחלק למחיצות ולפרמט מחיצות.וכן האימג' אמור להתפרס לפי חוקי המערך , שזה כל סקטור בהארדיסק שונה.כמובן שהאימג' אמור כבר להחיל את הדרייבר של הRAID, אחרת מערכת ההפעלה תתקשה לעלות.
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים מחבר היי תודה על הזריזות2 כוננים זהים ישת'אמת שלושה זהים אבל אחד יהיה לגיבוי,מצאתי את זה פחות מסובך מלשחזר מערך RAID 5 שהלךלגבי הIMAGE שאמור להכיל את הדריברים של הRAIDמצאתי את אלה : JMicro RAID Controller driver,זה הדריבר הנכון ע"פ סוג הצ'יפ שמותקן אצלי,זה מספיק או שישנם עוד דברים להכין לפני? האם התקנה שלהם על המערכת כרגע(ללא RAID) ופתיחת ה IMAGE (עם הדרברים מותקנים בתוכה) למערך כשיוקם תספיק ? (הביוס מעודכן אם זה משנה משהו)הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-G33M-S2המון תודה על כל עזרה
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר מישהו?לגבי הIMAGE שאמור להכיל את הדריברים של הRAIDמצאתי את אלה : JMicro RAID Controller driver,זה הדריבר הנכון ע"פ סוג הצ'יפ בלוח שלי1.זה מספיק או שישנם עוד דברים להכין לפני? 2.האם התקנה שלהם על המערכת כרגע(ללא RAID) ופתיחת ה IMAGE (עם הדרברים מותקנים בתוכה) למערך RAID כשיוקם תספיק ? (הביוס מעודכן אם זה משנה משהו)הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-G33M-S2המון תודה על כל עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.