פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אז ככה יש כמה סיבות:1: OC לא מוצלח במיוחד2: ספק לא נותן מספיק חשמל3: לא חיברת בכלל את הכבל חשמל לכרטיס?4: כרטיס פגום5: דרייבריםאחריות??
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תריץ 3dmark תבדוק אבק על הכרטיס מסך.תריץ בדיקה לפיקסלים שרופים במסךתנסה את המסך על מחשב אחר כדי לבדוק אולי הוא מקור הבעיה.תעדכן
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אז ככה יש כמה סיבות:1: OC לא מוצלח במיוחד2: ספק לא נותן מספיק חשמל3: לא חיברת בכלל את הכבל חשמל לכרטיס?4: כרטיס פגום5: דרייבריםאחריות??1. לא עשיתי OC.2. מחשב חדש.3. הכול הורכב במעבדת מחשבים....4. עבד מצויין עד ללפני יומיים.5. עידכנתי להכי מעודכנים.תריץ 3dmark תבדוק אבק על הכרטיס מסך.תריץ בדיקה לפיקסלים שרופים במסךתנסה את המסך על מחשב אחר כדי לבדוק אולי הוא מקור הבעיה.תעדכןמה זה 3DMARK?אבק - מחשב חדש.פיקסלים שרופים במסך, לא, זה רק במשחקים ובמדייה פלייר.ועכשיו הבעיה הפכה לפחות חמורה וכמעט לא מורגשת אבל עדיין יש את זה בשולי המסך במשחקים.ובמדייה פלייר נכון לעכשיו, אין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.