עבור לתוכן

מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני 500GB...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה.. :)

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני 500GB שהמטרה שלו בסופו של דבר היא להתחבר עם כבל USB לDVD משולב מגבר ולנגן תוכן של סרטים שיהיו בו,האם זה אפשרי?

(אני הבנתי מחבר שיכול להיות שהDVD לא יקרא את הכונן).

פורסם

שלום גם לך וברוך הבא לפורומים של HWZone (:

זה בהחלט אפשרי, רק שחייב לפרמט את הכונן הקשיח עם מערכת קבצים FAT32, אם כי אני משער שכך הוא יגיע.

בכל מקרה.. בנוגע לכונן הקשיח עצמו, לכאן ולכאן כולם יעשו את העבודה. קח את הכונן הקשיח הזול ביותר שתמצא עם כמה שיותר אחריות. למשל Seagate/Maxtor בד"כ מגיעים עם 5 שנות אחריות והם נמכרים במחירים נוחים ביותר.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על כונני Western digital ? בגדול הם מומלצים? אני לא רוצה לקנון כונן שהוא לא אמין ועושה בעיות.

חשבתי על הכונן הספציפי הזה:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=522944

אם יש לך המלצה מסויימת לדגם מסויים אני אשמח לקבל..

פורסם

הפוקנציה של אמינות היא לא פשוטה.. החברות שמייצרות כוננים קשיחים כיום ידועות המון שנים עם מוניטין טוב (Seagate, Hitachi או כפי שציינת WD), ולהחליט איזה כונן קשיח יתן לך סיכויים הכי נמוכים לכשל/תקלה כלשהי, זה משהו שלא ניתן לעשות. אז כפי שהצעתי עדיף לקחת כונן שמגיע עם אחריות ארוכת טווח וגם כונן שהוא במחיר זול.

בKSP וב-Ivory בד"כ יש מחירים טובים, אבל אני מציע שתחפש גם בחנויות אחרות אחר מחירים טובים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה נתת לי כיוון משמעותי מאוד בהחלטה.

עכשיו הכונן צריך להיות FAT32 כדי שהDVD יקרא אותו? ומה אם הוא יהיה NTFS?

פורסם

זה לא צריך לשנות משהו בהחלטה שלך, כל כונן קשיח יכול להיות עם מערכת קבצים FAT32.

לגבי NTFS, במקרה כזה נגן הDVD לא ידע לזהות את התוכן שתציג בפניו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי זאת אומרת סך הכול אתה אומר לקנות כונן קשיח כמה שיותר זול עם כמה שיותר אחריות,אתה ממליץ על החברות Seagate/Maxtor

והוא יהיה חייב להיות FAT32 כדי שהנגן יקרא את הקבצים שיהיו עליו.

הבנתי אותך נכון?

נ.ב מה FAT32 אומר לגבי זה שאני יצטרך את הכונן גם למטרות גיבוי?

פורסם

שלא תוכל לשים בכונן הקשיח גודל שעולה על 4GB בנפחו.

אבל אם זה המצב, תוכל ליצור 2 מחיצות כשהעיקרית תהיה FAT32 והשניה NTFS לגיבויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים