עבור לתוכן

קניית משחקי PC מחו"ל, משתלם?

Featured Replies

פורסם

משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150).

מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).

פורסם

משחקי PC חדשים לא יצאו לך יותר זולים. שקלים בודדים לפה או לשם, המחיר בארץ הוא 50 דולר + מע"מ כמעט בדיוק על כל המשחקים (חוץ מהממש פופלאריים כמו WOW)

פורסם

ראיתי הודים ותאילנדים שמוכרים משחקים בזול אבל אני לא בטוח שהם מקוריים . אני די חשדן אם זה לא מגיע ממדינה מערבית ....

פורסם

התוצר שתקבל די מפוקפק. למשל חבר שלי קנה COH מאיזה הודי ואומנם קיבל את המשחק עם סידיקי עובד אבל בארזית קרטון OEM מוזרה כזו.

פורסם

התוצר שתקבל די מפוקפק. למשל חבר שלי קנה COH מאיזה הודי ואומנם קיבל את המשחק עם סידיקי עובד אבל בארזית קרטון OEM מוזרה כזו.

זה מחזק את החשדות שלי. זה יכול להיות מוצר מזויף ואין לי שום אינטרס לממן פיראטים.

פורסם

אני בספסק שזה מזויף. זה עובר את הגנות ההזדהות מול שרתי relic, שמכל בחינה פרקטית אי אפשר לזייף. יתכן שזה גנוב אבל יותר סביר שהם קונים כמויות גדולות כחלק מעיסקאת OEM כלשהיא

פורסם

לא מזוייף ולא כלום, די לכתוב שטויות.

במדינות כמו הודו ותאילנד המחירים זולים בכל מקרה ולכן משחקים שנקנים דרך אי-ביי מארצות אלו נמכרים בזול.

ההשלכות הן שבמקום אריזת פלסטיק מקבלים אריזת קרטון לפעמים (לא תמיד, תלוי בגירסה)

המשחקים כשרים למהדרין עם סידיקי חוקי וללא כל חשש (מנסיון)

מע"מ לא משלמים כי המוצר עולה פחות מ-50$

פורסם

יש מקרים שבהם זה באמת משתלם.

עכשיו לדוגמה הזמנתי את COH GOLD (כלומר הגרסה שגם כוללת את Opposing force) ב 75 שקלים (לאחר המרת שערים). בארץ רק ההרחבה עולה 200 ש". גם הזמנתי את NBA 2K9 מ CD UNIVERSE (אתר "נורמלי") - אך לצערי כנראה שהמשלוח נאבד או משהו. :nixweiss: (אני מחכה ל 27, חודש לאחר תאריך השילוח, בשביל לקבל החזר).

עם זאת, בדר"כ זה לא משלם- בדר"כ במשחקים חדשים "רגילים". בדר"כ עדיף לקנות בארץ ולחסוך את הכאב ראש- ההפרש בדר"כ יהיה מזערי (גם הפרש של 50 שקל לא תמיד שווה את הכאב ראש לדעתי, ובדר"כ ההפרש הרבה הרבה יותר קטן, אם בכלל יש כזה).

עריכה:

וואו, השתמשתי קצת יותר מדי ב "בדר"כ". :silly:

פורסם

משחקי מחשב חדשים באריזה והכל, המחיר באמת זניח. אבל המחיר בחול יורד הרבה יותר מהר, ביחוד כשצצות חבילות "קומבו" כמו COH GOLD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים