עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך עדיף למישחקים 700 שקל

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מצחיקים פו כולם, מי בא נגדי עם ה9600GT המסכן שלי כמובן נגד 8800GT,אף אחד גם לא יבוא כימעט כולם כבר החליפו תכרטיס הזה,ובקיצור עם יש לך

אולי מספיק אם התגובות הילדותיות וחסרות הידע האלה ?

אתה יודע שה - 9800GT זה 8800GT עם שם אחר בכלל ?

זה הכרטיס שאני ממליץ עליו - http://tms.co.il/product/5288

פורסם

ואללה (ממתיי TMS כאלה זולים) סתם..

אוקיי, גם אפשר לתושבי הצפון (מי שלא משלם בויזה) ותכלס גם מי שכן

פורסם

9800GT שונה בקצת מי ה8800GT יש לו ליבה חדשה יותר מה שאומר צריכת חשמל נמוכה יותר וביצועי OC גבוהים יותר ברוב המיקרים,הידע שלי בסדר גמור אתה פשוט בחנת תכרטיס לפי באנצ'ים ואני בחנתי תכרטיסים עצמם אז למי שחסר פו ידע זה לך

פורסם

זה שהוא 55NM ולא 65NM בגדול נותן קצת יותר פוטנציאל OC ופה זה נגמר (וגם לא כל ה - 9800GT הם 55NM, חלק הם 65NM).

הטמפ' היא אותה הטמפ' וצריכת החשמל זהה והכל זהה.

אז למי שחסר פו ידע זה לך

שים לב למה שאתה אומר.

פורסם

איי לא באתי להעליב אף אחד פשוט כאחד שעבד כטכני אני מיתעסק בזה ויצא לי לנסות תכרטיסים האלו,יש לי מספיק ידע כדי לעבוד בכל חנות בארץ ועם הידע שלי אני ממליץ מה הכי שווה לאנשים ליקנות ואיפו בקיצור עזוב שטויות אין לי כוח לריבים המיותרים האלו. 9800GT זאת ההצעה שלי נקודה.

פורסם
  • מחבר

יש בכלל 9800 במחיר 700 מחברה שהיא אמינה וטובה.

למה נראה לי שעדיף 8800 או 9600 מחברה טובה ואמינה

פורסם

או להשקיע עוד קצת ל-hd4850

או 9800gt מחברה טובה עם קירור טוב ב-700 לא בעיה למצוא[ =

אם אתה רוצה קצת oc וזהו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה למצוא לי כרטיס כזה למה אני לא ממש מבין באתרי קניות של חלקים

פורסם

עוד לא ראיתי בארץ 9800gt עם ליבת 55 NM. ככל הידוע לי יש דגמים בודדים בחו"ל, אך לארץ עדיין לא הגיעו, כך ש9800 זהה בכל ל8800 פרט לביוס שגם אותו ניתן לעדכן בסדרת ה 8800.

אגב אני ממליץ לך ללכת על ה8800/9800 הכי זול שתמצא (אלא אם כן תמצא גרסא מומהרת/מקוררת טוב יותר בתוספת שולית). כיום זו נראית כעסקה הכי טובה-[http://www.foxpc.co.il/BranchSales.aspx/url].

ההצעה של דניס טובה, אך גרסת הקליבר לא מצטיינת בOC מהמפעל, כך שאם אתה לא מעוניין בOC עצמאי, אין טעם להשקיע 95 ש"ח נוספים בקירור המצויין של גרסא זו.

פורסם

ההצעה של דניס טובה, אך גרסת הקליבר לא מצטיינת בOC מהמפעל, כך שאם אתה לא מעוניין בOC עצמאי, אין טעם להשקיע 95 ש"ח נוספים בקירור המצויין של גרסא זו.

לא ממש הבנתי אותך.

פורסם

דניס- התכוונתי שהOC שהקליבר בא איתו מהמפעל מינורי- יחסית לפוטנציאל שהקירור שלו יכול לתמוך, לכן, במידה ופותח השירשור לא מעוניין לעשות OC עצמאי (בנוסף לקיים מהמפעל), אין טעם להשקיע את הסכום הנוסף ועדיף לו ללכת על הדגם הבסיסי. למי משמעוניין בOC לכרטיס- זוהי אופציה מעולה- בזכות הקירור.

מקווה שהייתי ברור יותר 8)

פורסם

ה - OC דווקא נחמד מאד, עוד 75 לליבה, עוד 200 אפקטיבי לזכרונות ועוד 250 לשיידר.

לא ראיתי גרסאות מהירות יותר של 8800GT/9800GT בארץ.

שווה להוסיף 70-95 ש"ח ע"פ 9800GT רגיל בשבילו גם אם לא עושים OC לדעתי, שיפור בביצועים יורגש וגם הקירור מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים