פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים שלום לכולם... בזמן האחרון המחשב שלי פשוט התחיל לקפוא ללא תגובה ולעשות מדי פעם ריסט. הטמפ' שלי בסדר אז אולי זה בעיית ספק? יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים בד"כ ריסטים נובעים מבעייה בזכרונות. נסה לעשות בביוס LOAD OPTIMIZED .... למקרה שהם לא מוגדרים על סטוק.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים תכבה את המחשב , תוציא את הזיכרונות ותשאיר אחד ..תעלה את המחשב ותתחיל את הבדיקה בMEMTEST מינימום 3 שעות ותעבור לכרטיס השני (אתה מכבה את המחשב מנתק את הראשון , שם את השני ומדליק חזרה)יש מצב שזה הספק גם , איזה ספק יש לך ?אתה צריך לבדוק את המתחים בביוס ולראות כל מסילה כמה הוא נותן בה
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר יש לי ספק ג'נרי לחלוטין של 500W.בקשר לעניין עם המסילות, כמה כל מסילה אמורה לתת? זה רשום על הספק אולי?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר עוד לא בדקתי, המחשב יותר קופא מאשר עושה ריסטרט. גם יכול להיות תוצאה של תקלה בזכרונות?
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים מחבר אוקי עשיתי בדיקה בנפרד לכל זכרון שלי לכ 3-5 שעות וכולם יצאו תקינים (לפחות לפי memmtest+).יכול להיות שיש לי בעיית תוכנה? למרות שזה לא נשמע סביר?
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים מחבר פיי אחי לנתק את הספק מהמחשב ולחבר שוב? נראה לי קצת גדול עליי חח יותר מדיי כבלים!עכשיו עשיתי בדיקה עם S&M קצת...במאמץ המעבד החזיק והזכרונות עברו יפה את הMEMTEST..אבל כשS&M הגיע לעבודה עם הארד דיסק המחשב אחרי כמה דקות דפק ריסט, יש לציין שעשית רק את האופציה הקצרה מבין השלוש בתוכנה. אני אבדוק שוב אם זה דופק ריסט כשהוא מגיע לארד דיסק.עריכה: נאצי בידיוק שבאתי להפעיל תתוכנה המחשב דפק ריסט
פורסם 2008 בנובמבר 2016 שנים זה יכול להיות מהתחממות גם כדאי מאוד לבדוק טמפ' .. באמצעות EVEREST או HWMONITORוזה גם יכול להיות בגלל הספק .. מכיוון שהוא ג'נרי והוא לא יכול לשאת , הוא לא נותן גם וולטים מקסימליים לכל מסילה כדאי מאוד לבדוק קודם כל את הטמפ' ותעדכן אותנו
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים המעלות בסדר אני די סבור שזה בגלל הספק תקשיב המחברים נותנים חשמל באופן אוניברסלי לא צריכה להיות בעיה לפרק את הספק ולנסות אותו על מחשב אחר פשוט תפעל באופן הגיוני וחוץ מזה אנחנו פה כדי לעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.