פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים...יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Centerויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו.רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע..אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...)ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין..וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות?תודה..בראל.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים איזה מוזיקה אתה שומע? מה המקור? למצב שלך הייתי לוקח רסיבר טוב בתור התחלה...לאחר מכן תוכל להוסיף מגבר סטיראו יעודי.לגבי מה טוב ומה לא, יש לא מעט סקירות על רסיברים לקולנוע בייתי ב www.hometheater.co.il ו www.dtown.co.il.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר מה אני שומע? הכל, עם מיקוד על אלקטרוני מכל הסוגים... מקור? וינאמפ בנתיים... וסרטים אבל זה פחות קריטי לי.. וכרטיס קול של הלוח אם , על האסוס 965P .
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים לגבי מגבר סטריאו מול ריסבר סראונד,לדעתי סטיריאו מיד שניה.באותו רמת מחיר איכות הסאונד במגבר אינטגרטיד סטיראו תהיה הרבה יותר טובה.לגבי כרטיס הקולכרטיסי הקול המובנים בלוחות החדשים ממש איכותיים, גם אם תשקיע על כרטיס נפרד כ- 1000 ש"ח קשה מאוד להבחין בשיפור.השוותי את הסונר D2 מול audigy 2 Value במערכת של 8000 ש"חהD2 הוא אחד הכרטיסים היותר איכותיים ועולה פי 5.קשה עד בלתי אפשרי להבחין בהבדלים.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מה אני שומע? הכל, עם מיקוד על אלקטרוני מכל הסוגים... מקור? וינאמפ בנתיים... וסרטים אבל זה פחות קריטי לי.. וכרטיס קול של הלוח אם , על האסוס 965P . זה מה שחשבתי, כאשר ברשותך רמקולים מתוצרת קליפש. אם סרטים זה פחות חשוב מבחינתך, כדאי לך להשקיע על מגבר סטיראו. כדוגמאת מגברי הוינטאג, יש בסטיקי מדריך לקניית מגברי וינטאג...
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר זה מה שחשבתי, כאשר ברשותך רמקולים מתוצרת קליפש.מזתומרת? :s05:עריכה:הכוונה למה שאני שומע ?
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אז שוב, כמה תקציב אתה רוצה להוציא?לדעתי אם אין לך הרבה כסף, יהיה לך קשה מאוד משהו חדש למצוא שהוא "סביר"לכן יד שניה או וינטאג' זה אופציה לא רעה בכלל.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר ויטאג' יש , פשוט יותר מדי רעש לבן הוא מוציא.. התקציב גמיש מאוד.. אני מסוגל לתפוס קריזה ולקנות גם ב4000 שקל...פשוט רוצה למצוא משהו הגיוני
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים תקח את הרמקולים לבדיקת מגברים עם דיסקים שאתה מכיר הייטב באיכות הכי טובה שיש לך לחניות או למוכרים פרטיים.מלוח YAD2 מה שהיה מעניין זה סט של רוטל.ROTEL RSP 980 &RDA 980 PRA בYAD2 ב1100. שווה לבדוק.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר תקח את הרמקולים לבדיקת מגברים עם דיסקים שאתה מכיר הייטב באיכות הכי טובה שיש לך לחניות או למוכרים פרטיים. הרמקולים האלה בגובה של 100 ס"מ על 40 על 30... ושוקלים 30 קילו אחד... לא נראה לי שלהוציא אותם מהבית זה אופציה אין איזה מגבר סראונד שידוע עליו שהאיכות קול שלו טובה..? או לפחות סידרה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.