עבור לתוכן

מחשב קופא - ויסטה והתקנת כ.גרפי

Featured Replies

פורסם

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה)

הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD.

ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפוק? למישהו זה קרה פעם? יש עוד משהו שאפשר לעשות?

תודה למגיבים.

פורסם

אתה בטוח שהרכבת אותו נכון?

תבדוק התנגשויות.

תוודא תאימות.

פורסם

איזה לוח M יש לך ?

עשית פלאש לביוס ?? כלומר עדכנת לו גירסה ??

תכבה את המחשב , תוציא כבל החשמל , תן כמה קליקים כל כפתור ההדלקה , תשים את ידיך על המארז כי לפרק חשמל סטטי ל15 שניות , תוציא בזהירות את הכרטיס .

תדליק את המחשב ותסיר את הדרייבר ותעשה ריסטרט

אל תכניס את הכרטיס עדיין

אחרי זה תעשה התקנה מהדיסק של הכרטיס , ותעשה כיבוי

תכניס את הכרטיס בצורה טובה ואיך שהיא אמורה להיות ותחבר את כבל החשמל ותדליק את המחשב

זה עדיין ממשיך ? (עניין הקריסה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בדקתי הכל ועשיתי גם כל מה שהצעתם. כמו כן החלפתי את הכרטיס פעמיים בחדש בחנות ועדיין יש את הבעיה כך שזה לא בעיית חומרה בכרטיס. התקנתי XP וגם שם הבעיה קיימת. המחשב קופא תמיד רק לאחר שהפעלתי אפליקציית DIRECT3D כמו שומר מסך או משחק מחשב. אם אני עובד כשהכרטיס במצב DISABLED (בDEVICE MANAGER)אין שום בעיה והמחשב לא נתקע.

אני עובד עיצות.

פורסם

DIRECTX 9.0 מותקן ?

הדרייבר שהכי מעודכן מותקן ?

פורסם

איזה ספק יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים