עבור לתוכן

6gb ddr2 800mhz cl4 gskil vs 4gb dd3 1600mhz cl9 a-data

Featured Replies

פורסם

קרא בסטיקי מה שרשום על DDR3...

אפילו? גם עם תזמונים הדוקים יותר הוא לא יותר טוב, לא בכל המקרים.

אם תקרא את הסטיקי מתחילתו ועד סופו אני בטוח שלא יהיו לך עוד שאלות.

פורסם
  • מחבר

ראשית אתה אומר שהוא לא יותר טוב, אבל זה שהוא 1600mhz לעומת 800mhz בddr2 לא עושה אותו יותר טוב? ושוב אל תתיחס למחירים..

שנית, אתה אומר שהוא לא יותר טוב, מה הוא פחות טוב?!

פורסם

מה המטרה שלך? ביצועים כמה שיותר גבוהים, לא?

אז חסל שאלות.. אני מציע שתשקיע בדברים אחרים במקום בזכרונות, כי מהכיוון הזה לא יצא לך הרבה.

זכרונות DDR2 800Mhz בנפח 2GB למערכת WinXP לרוב השימושים זה דיי והותר. או 4GB מומלץ למערכת הפעלה Vista במיוחד אם זו גרסת 64bit שתדע לנצל את כל הכמות הזו. במחיר של 330-350ש"ח אתה לא תמצא משהו יותר משתלם מזה.

ואפילו אם מהירות גבוהה יותר של DDR2 כגון 1066Mhz הייתה עולה 400ש"ח, אני עדיין לא הייתי ממליץ כי רק באמצעות תוכנות בנצ'מארקינג סינטטיות אתה תראה את ההבדל בביצועים.. (אני מניח שגם מעט בתוכנות שאינן סינטטיות) וגם שם זה יהיה מזערי.

לגבי זכרונות DDR3, כנראה שאתה לא יודע לקרוא את מה שרשום בסטיקי אז אני אחזור בשבילך. זיכרון מסוג DDR3 מתאים ללוח אם X ואילו זיכרון מסוג DDR2 מתאים ללוח אם מסוג Y. אתה לא יכול לקנות לוח אם ולאחר מכן לשאול איזה סוג מן השניים עדיף. ואם עדיין לא קנית לוח אם, אז כפי שאמרתי אל תבסס את הבחירה שלך על פי סוג הזיכרון הנתמך כי שיפור הביצועים מDDR2 לDDR3 הוא אינו משמעותי ושווה את תוספת המחיר. וכשאני אומר לא משמעותי הכוונה היא בין DDR2 800Mhz ל-DDR3 במהירות גבוהה יחסית- זיכרונות איכותיים ולא רגילים, כי מול זיכרונות איטיים יותר לפעמים לDDR2 יש יתרון בביצועים. שוב, היתרון הוא מזערי.

משהו לא ברור?

פורסם
  • מחבר

ראשית אל תכעס..אני מנסה להבין..פשוט אני לא מצליח להבין איך יכול להיות שddr3 אין לו שום יתרון על ddr2 הרי הוא אמור להיות יותר טוב ממנו..וחבר שלי אמר לי שהוא הרגש הבדלים בשימוש בתוכנות עיצוב גרפי וזה כל העניין שלי לכן אני מתלבט..וחוץ מזה גם אם אתה אומר שddr3 לא יותר טוב אני ממשיך לשאול האם הוא פחות טוב בגלל שהוא cl7 לעומת cl4 בddr2 וחוץ מזה איך יכול להיות שזה שיש לו 1600mhz לעומת חצי מזה בddr2 לא משנה כלום לטובתו? ושוב אל תתיחס למחיר, אני לא מבקש לדעת רק בענין יחס עלות תועלת אלא גם מי יביא ביצועים יותר טובים בלי קשר לעלות..ומה זה שאתה אומר זכרונות איכותיים, תן דוגמא לרגילים ולאיכותיים בבקשה..

פורסם
  • מחבר

מישהו

פורסם

יש בדיון הדביק "FAQ זכרונות" השוואות בין זכרונות DDR2 ל-DDR3, אתה יכול לראות בעצמך אם אתה לא מאמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים