עבור לתוכן

NEED FOR SPEED UNDERCOVER יצא היום לכל אלו שיתענינו בו

Featured Replies

פורסם

אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי :xyxthumbs:

פורסם

יש דמו?

פורסם
  • מחבר

לא זה לא דמו

פורסם

אחרי PRO STREET אני מעדיף לראות דמו של איזה 700 מגה - 1 גיגה לפני שאני מתקין את המלא...

פורסם

חוקים, לקרוא חוקים, לקרוא חוקים!!

ויש לי הרגשה שזו לא הפעם הראשונה ::)

פורסם
  • מחבר

שתוק. למה ליקרוא חוקים בדיוק אני שאלתי משהו שלא במקום ? אני דיברתי על WAREZ ? לא לא ולא, לא נתתי לינקים לא נתתי מיקום שום דבר רק אמרתי שידברו איתי בפרטי ועם זה לא מתאים לך פשוט תיסתכל על המודעה הזאת כאילו שהיא לא קיימת. בדיוק אנשים כאלו אני שונא בטח יש לך איזה חנות ואנשים לא קונים תמשחקי מחשב שאתה מוכר ואז אתה חושב איך להרוס לאנשים כמוני תחיים עם התיקרא חוקים שלך :pissed:

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

טוב דיי כבר המשחק יצא איזה כיף, מי שרוצה יכול לחפש פרטים מי שרוצה דרכי גם יכול מי שלא רוצה שלא יבלבל תשכל

פורסם

לא התכוונתי לזה, כי הוא גם לא התכוון לת'רד כזה.

לא בכדי הוא יצא עלי.

ואם כבר, הת'רד שאתה מדבר עליו יהיה לא קביל שכן המשחק משוחרר היום בצפון אמריקה, ב20 לחודש באוסטרליה, ורק ב21 באירופה.

פורסם

לא התכוונתי לזה, כי הוא גם לא התכוון לת'רד כזה.

לא בכדי הוא יצא עלי.

ואם כבר, הת'רד שאתה מדבר עליו יהיה לא קביל שכן המשחק משוחרר היום בצפון אמריקה, ב20 לחודש באוסטרליה, ורק ב21 באירופה.

בכל מקרה, צריך לפתוח שירשור מסודר ולא שוק.

לאלה שלא יודעים מה זה NFS Under Cover...

(נשמע כמו בדיחה? אבל אין מה לעשות חייבים).

פורסם

אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי :xyxthumbs:

המשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא בפריצות או הורדות של משחקים, או שישתתף בדיון שכזה - עלול למצוא את עצמו מורחק בלי קשר למספר האזהרות שלו.

אזהרה ראשונה על תוכן לא חוקי.

בנוסף תורחק מהפורום תקופה שתיקבע ע"י אחראי המשמעת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים