פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים יש לי מחשב משני פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שובהווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרטאין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה תודה לעוזרים!
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים רוב הסיכויים שזה BSOD וזהו.כאשר אתה לוחץ על F8 תבחר באפשרות שלא יפעיל את המחשב מחדש אם יש BSOD.אתה יכול גם לנתח את קבצי הdump שנותרים לך במידה (במידה והם נוצרים) בעזרת המדריך בסטיקי של פורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.אני משאיר את הדיון בנתיים פה עד שנבין מה הבעיה אצלך וגם על הדרך ניתן לו כותרת נורמלית.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר אז ככה קראתי את המדריך שהמלצת עליו המחשב אחרי פירמוט הווינדוס מתחיל לעלות וממש רגע לפי "הברוך הבא"הוא עושה ריסטרט.במחשב הזה התקלה הלכה וחזרה שלוש פעמים!ז'א התקנתי שלוש פעמים את הווינדוס עם לפרמט מה שנראה לי זה או שזה וירוס כלשהו או שבאמת אחד הרכיבים דפוק בדיוק כמו באחד המדריכים שהמלצת עליהם אבדוק את זה ואחזיר תשובהבברכה ארז
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר אוקיי לפי מה שנראה לי יכול להיות שההארד דיסק גמור כי חיברתי אותו למחשב השני שלי וכול פעם שאני מנסה לקרוא ממנו המחשב נתקע לי אבל משתחרר כעבור זמן מה ואז הוא רושם לי הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא מהדיסק.אני ינסה לעבוד עם דיסק קשיח אחר באותו מחשב לאיזה שבוע ואז נראה מה התוצאות אבל מה שמוזר פה זה שאם הדיסק גמור לגמרי אז איך שהביוס מזהה אותו וגם שווינדוס מתחיל לעלות.האם דבר כזה ייתכן ?המשיך לעדכן אותך ותודה על המדריכים שהמלצתבברכה ארז
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים דיסק קשיח יכול להיות גם פגום חלקית ולא בצורה מחלטת.אני חושב שאתה יכול כבר לעדכן את הכותרת לזה שיש חשד לדיסק קשיח לא תקין.מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אני לא חושב שזה דיסק קשיח גמור נראה לי יותר מכיוון כרטיס מסך אבל תנסה לחבר ארדיסק אחר אם יש לך אחד ספר ולבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה אם יש לך כרטיס מסך חיצוני אז תעביר אותו לאונבורד ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה ותעדכן בהצלחה
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מה שאני מציע זה לחבר את ההארד דיסק למחשב עם מערכת הפעלה , ותתחיל לבצע עליו בדיקות , אם זה SCANDISK או תוכנות מצד שלישי שעושות בדיקות ודיאגנוסטיקה .. תבדוק את ההארד דיסק ותראה מה קורה
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים frogface, בפעם השנייה, שנה כותרת לאינפורמטיבית.אם אני אאלץ להעיר פעם נוספת, הת'רד ינעל.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אהלן ראיתי את תאור הבעיה שלך ואני ממליץ לך בחום לנסות למצוא או להוריד את התוכנה הבאה Hard Disk Sentinel Professional v2.70 תוכנה מאוד טובה להצגת רמת התיפקוד של הדיסק הקשיח שלך גם את רמת החום בו כמו כן זהו האתר האישי שלי צונזר ע"י מנהל הפורום בו תוכל בעתיד החל מהיום למצוא בו כל דרייבר אפשרי ללוחות אם של GIGABYTE או BIOSTAR החדשים והישנים כמו כן דרייברים לכרטיסי מסך ועוד המון דברים שימושיים מקווה שעזרתי תהנה מהאתר וספר עליו במידה והוא מדבר אליך.... ;D ;D ;D
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים admi312, הזהרתי אותך ואתה מתעלם, הטיפול בעניינך עבר לאחראי הפורומים הכללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.