עבור לתוכן

בעיה רצינית במחשב אין לי מושג מה זה כנסו לפרטים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב משני

פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שוב

הווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרט

אין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא

למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך

לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה

תודה לעוזרים!

פורסם

רוב הסיכויים שזה BSOD וזהו.

כאשר אתה לוחץ על F8 תבחר באפשרות שלא יפעיל את המחשב מחדש אם יש BSOD.

אתה יכול גם לנתח את קבצי הdump שנותרים לך במידה (במידה והם נוצרים) בעזרת המדריך בסטיקי של פורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

אני משאיר את הדיון בנתיים פה עד שנבין מה הבעיה אצלך וגם על הדרך ניתן לו כותרת נורמלית.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

קראתי את המדריך שהמלצת עליו

המחשב אחרי פירמוט הווינדוס מתחיל לעלות וממש רגע לפי "הברוך הבא"הוא עושה ריסטרט.

במחשב הזה התקלה הלכה וחזרה שלוש פעמים!ז'א התקנתי שלוש פעמים את הווינדוס עם לפרמט מה שנראה לי זה

או שזה וירוס כלשהו או שבאמת אחד הרכיבים דפוק בדיוק כמו באחד המדריכים שהמלצת עליהם

אבדוק את זה ואחזיר תשובה

בברכה ארז

פורסם
  • מחבר

אוקיי

לפי מה שנראה לי

יכול להיות שההארד דיסק גמור כי חיברתי אותו למחשב השני שלי וכול פעם שאני מנסה לקרוא ממנו המחשב נתקע לי אבל משתחרר

כעבור זמן מה ואז הוא רושם לי הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא מהדיסק.

אני ינסה לעבוד עם דיסק קשיח אחר באותו מחשב לאיזה שבוע ואז נראה מה התוצאות

אבל מה שמוזר פה זה שאם הדיסק גמור לגמרי אז איך שהביוס מזהה אותו וגם שווינדוס מתחיל לעלות.

האם דבר כזה ייתכן ?

המשיך לעדכן אותך ותודה על המדריכים שהמלצת

בברכה ארז

פורסם

דיסק קשיח יכול להיות גם פגום חלקית ולא בצורה מחלטת.

אני חושב שאתה יכול כבר לעדכן את הכותרת לזה שיש חשד לדיסק קשיח לא תקין.

מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

פורסם

אני לא חושב שזה דיסק קשיח גמור נראה לי יותר מכיוון כרטיס מסך אבל תנסה לחבר ארדיסק אחר אם יש לך אחד ספר ולבדוק אם הבעיה

חוזרת על עצמה אם יש לך כרטיס מסך חיצוני אז תעביר אותו לאונבורד ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה ותעדכן בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

מה שאני מציע זה לחבר את ההארד דיסק למחשב עם מערכת הפעלה , ותתחיל לבצע עליו בדיקות , אם זה SCANDISK או תוכנות מצד שלישי שעושות בדיקות ודיאגנוסטיקה ..

תבדוק את ההארד דיסק ותראה מה קורה

פורסם

frogface, בפעם השנייה, שנה כותרת לאינפורמטיבית.

אם אני אאלץ להעיר פעם נוספת, הת'רד ינעל.

פורסם

אהלן ראיתי את תאור הבעיה שלך ואני ממליץ לך בחום לנסות למצוא או להוריד את התוכנה הבאה Hard Disk Sentinel Professional v2.70 תוכנה מאוד טובה להצגת רמת התיפקוד של הדיסק הקשיח שלך גם את רמת החום בו כמו כן זהו האתר האישי שלי צונזר ע"י מנהל הפורום בו תוכל בעתיד החל מהיום למצוא בו כל דרייבר אפשרי ללוחות אם של GIGABYTE או BIOSTAR החדשים והישנים כמו כן דרייברים לכרטיסי מסך ועוד המון דברים שימושיים מקווה שעזרתי תהנה מהאתר וספר עליו במידה והוא מדבר אליך.... ;D ;D ;D

פורסם

admi312, הזהרתי אותך ואתה מתעלם, הטיפול בעניינך עבר לאחראי הפורומים הכללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים