פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אז ככהצורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזהמכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים..האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידניאם יש עוד הצעות אשמח לעזרהעוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני משתיק את הצפצופים? תודה עוד משהו לסיום..על אותו מחשב - רמקולים אחד עובד אחד לא - נכנסתי ללוח בקרה וכיונתי שזה יעבוד רק על רמקול אחד.. ברמקול שלא שומעים בו שמעו חלש והרמקול השני לא שמעו בכלל (מן הסתם כי כיוונתי שיצא סאונד רק מרמקול אחד )הבעיה היא בכרטיס קול או ברמקולים? (הרמקולים חדשים וגם הקודמים שמעו רק באחד) ואם הבעיה בכרטיס מה עושים? הכרטיס על הלוחתודה רבה
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר אוקיי יש עדכון למרות שאני רואה שלא ממש זז משהו פה עם התגובותאז ככה הצורב צורב על דיסקים של 700 מגה סבבה אבל לא מוכן לצרוב על שום דיסק DVD לא R- ולא R+ יש עוד סוגים של מדיות?
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים Galos, בלי ספאם בבקשה.א. הציפצופים כנראה נובעים מהתחממות המעבד הראשי, על איזו טמפרטורה הוא עומד?ב. צורבי NEC ידועים לשמצה בתופעה הזאת, בדר"כ זה אומר שהוא סיים את דרכו עלי-אדמות.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים בעניין הצפצופים תסתכל בחוברת של הלוח אם זה יכול לעזור לך.אם יש לך אבק על המאורר של המעבד תנקה אותו תרענן משחת תרמיט (ארקטיק סילבר משחה טובה לפי דעתי )תבדוק שכל החומרה מחוברת היטב.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים בקשר לצורב, כנראה תצטרך לממש אחריות, אם יש לך. אני יודע ש KSP בזמנו נתנו שנה בלבד לצורבי NEC.זו בעיה בעינית ולהרבה צורבי NEC זה קרה...
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אני יודע שהייבורי נותנים חדש אם זה בתקופת האחריות תבדוק מה הפרוצדורה ב ksp
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר רגע אם הצורב סיים את חייו אז איך הוא צורב על דיסקים של CDR 700 מגה רגילים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.