עבור לתוכן

אוזניות Bluetooth תואמות A2DP למטרת מוזיקה **עריכה: יש חו"ד על PULSAR 590A בסוף

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה.

אז הצרכים שלי:

*תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP

*זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה)

*לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות

*שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך

*שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית

* שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ

*שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר

*בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT)

*והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב.

האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו הן as good as it gets? נראה לי טיפה מוזר כי הן בשוק כבר יותר משנתיים.

תקציב: בלתי מוגבל נכון לעכשיו.

ושאלה באופן כללי: לאיזו איכות אני יכול לצפות מאוזניות כאלו בהשוואה לSENNHEISER CX300?

תודה.

עריכה: עוד כמה headsets שמצאתי ברשת ששווים בדיקה:

BlueAnt X5

Philips SHB6100

Omiz 5130

פורסם
  • מחבר

**מקפיץ**

קניתי היום את הPULSAR 590A.

בחוברת הוראות רשום שצריך לטעון אותן 3 שעות לפני שימוש ראשוני. אבל עברה כבר שעה, ולפי האינדיקציה של הLED על האוזניות הi טעונות במלואן. האם לא כדאי לנתק אותן בכל זאת?

אם מישהו ירצה אני אוכל עד כמה ימים לתת חוות דעת איך האוזניות לדעתי..

תודה

פורסם

אני אשמח לקבל חוות דעת :)

פורסם
  • מחבר

חיכיתי בסוף את כל ה-3 שעות וזהו.

הPairing היה קל למדי עם הNOKIA E51 שלי (מדליקים את הואזניות, מפעילים את הBT בסלולארי, מוסיפים התקן חדש, מכניסים 0000 בתור סיסמא ומשם כל פעם שמדליקים את האוזניות הם באופן אוטומטי יסתנכרנו עם הפלאפון (או כל התקן אחר שעשיתם לו pairing)). טווח קליטה מצויין, אין דיליי, אפשר כמה מטרים בכיף.

איכות סאונד: בנתיים נשמעת מצויין, אבל לא ממש CX300. למרות שקשה לי לעשות את ההשוואה, בגלל שהם סוגים שונים של האוזניות. אבל אני יכול להבטיח לכם שלא מדובר פה בסאונד זול אלא משהו מקצועי יחסית.

בנתיים האוזניות לא כ"כ נוחות לי אבל אני מניח שזה בגלל שלא היה לי כוח להתאים אותן לראש שלי בינתיים. התחושה טיפה משונה, מה אני יגיד, אבל זוהי פעם ראשונה שאני משתמש באוזניות קשת. אני מניח שאני אתרגל אחרי זמן מה.

חיי סוללה לפי היצרן הם 10 שעות עבור מוזיקה ו-12 לדיבור.

משהו שטיפה מעצבן זה שהמיקרופון לא נכנס עד הסוף אלא תמיד בולט טיפה. עוד משהו שהוא פשוט מעצבן באוזניות הוא שכל כמה שניות יש הבהוב כחול על האוזניות... לא יודע... אמרו לי שאני נראה כמו רובוקופ עם זה :lol:

ואם יש לכם חצי סוללה זה יהבהב פעמיים ואדום וכמעט ריקה זה יהבהב 3 באדום... נו באמת... זה מרגיז :kopfpatsch:

אולי לא עבורכם, אבל זה פשוט נראה מגוחך במקצת. מילא.

הבאנדל ממש עשיר שזה גם מעלה בפני עצמה.

נראה שהAVRCP גם עובד.

לגבי עיצוב: נראות לא רע חוץ מהקטע עם המיקרופון והבעייתיות עם הלדים. הן דיי קלות yet יש להם תחושה סולידית. לא כבדות מדי על הראש.

אני אעדכן בהמשך. בנתיים כל זה כרוך ב-7 דקות שימוש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים