עבור לתוכן

עזרה ברכישת רמקולים חדשים לרסיבר בגיל מתקדם

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W.

התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח.

אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה :) דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה.

תודה!

פורסם

שום נתון לא יעזור לך. תנסה לקפוץ ולשמוע.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כדי להבהיר את הנושא...

במידה ואגש לשמוע רמקולים שונים ודאי שלא יהיו מחוברים לרסיבר שנמצא אצלי האם זה הוגן מספיק?

האם ישנן פירמות מומלצות תחת התקציב אותו ציינתי?

כיצד הרסיבר שלי מגביל אותי מול רמקולים אחרים?

לאילו חנויות כדאי לי לגשת (באיזור המרכז) מנסיונך?

תודה על העזרה מחכה לתגובתך...

פורסם

קראת את המדריך שרשמתי לרכישת מערכות וינטאג'? הוא דבוק כאן בתחילת הפורום.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

היום הקדשתי זמן וקראתי בעיון רב את המדריך שכתבת.

הרשה לי להחמיא לך על המדריך המפורט והמקצועי שכתבת - מעניין, מקצועי ואיכותי!

במדריך ציינת קבוצת אנשים בעלי תקציב של 3000-3500 שיעדיפו לרכוש ציוד יותר מודרני.

אני חושב שאני משתייך לקבוצה זו ולכן חשוב לי לקבל המלצות על פירמות מומלצות בימינו אנו.

אני נוטה להסכים אם ההתאוריה שציוד יותר מיושן בחלקו טוב ואיכותי יותר מהתמורה שנקבל היום בקניית ציוד מודרני.

ובכל זאת באילו פירמות כדאי להתמקד בקניית רמקולים חדשים בתקציב שהוזכר קודם לכן?

מאוד יעזור לי מחכה לתשובתך.

תודה רבה!

פורסם

רשמתי גם שהדבר סובייקטיבי. יש מספר רמקולי וינטאג' שהייתי מוציא עליהם גם יותר מ-3000 שקלים בלי לחשוב לרגע.

פירמות יש המון, ואני מתכוון המון. הכי פשוט? קפוץ לכמה חנויות ותשמע. אחרי זה יהיה לך מושג מה אתה אוהב יותר ומה פחות. אז נוכל להמליץ על רמקולים עם גוון שכזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

על מנת לחסוך זמן לכולנו "נלך הפוך" עם איזו פירמות לא להתעסק בכלל (כדי שמראש לא אבדוק אותם)?

פורסם

הדברים היחיד שאני ממליץ לא להתקרב זה חברות מדבקה. פירלס חדשים יחסית, קודה, פיור אקוסטיקס, ווסטרה, ועוד 7000 חברות בערך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

המון תודה בינתיים

ברשותך אמשיך לעדכן בשאלות/מסקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים