עבור לתוכן

בעיה בכרטיס רשת [כנראה]

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז בעקרון יש לי בעיות באינטרנט בעיקר שאני רוצה לשחק משחקים בLAN דרך תוכנה שמדמה רשת [Hamach].

ניסיתי טונות מדריכים פתחתי פורטים [פתחתי אותם בסדר בדקתי]וכיביתי פירוולים אבל עדיין לא עזר [חחח אפילו פרמטתי והחלפתי לויסטה מרוב יאוש אבל ברור שלא עזר..]

אז בסוף התיאשתי והתקשרתי לבזק שינסו לעזור דיברו הרבה אבל לא עשו כלום ואז חבר של אבא שלי שהוא טכנאי בבזק אמר שיכול להיות שהבעיה היא בכרטיס רשת כי אצלי הוא כרטיס רשת מובנה [לוח אם GIGABYTE P35-DS3L] ואם אני יחליף לכרטיס רשת אחר אז יכול להיות שיסתדר לי.

אז בעצם השאלה היא אם אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס רשת ואם כן המלצה בבקשה על כרטיס רשת [לא משו בומבסטי במחיר סביבות 100 שקל אם אין משהו סביר באיכות בתקציב הזה אפשר עד 200]

תיאור של הבעיה:

אז כמו שאמרתי מקודם אני מנסה לשחק עם חברים במשחקים כמו ראד אלרט וCall of duty החדשים שיצאו דרך תוכנה שמדמה רשת כאילו אנחנו כולנו באותה רשת ואז אפשר לשחק LAN.

לכל העולם ואחותו זה עובד ורק אני לא מצליח לפעמים אני וראה אותם אבל הם לא רואים אותי לפעמים הם רואים תחדרים שאני פותח אבל לא מצליחים להתחבר אלי וכו'

אז זאת בעצם הבעיה.. אם מישהו חושב שזה קשור או לא קשור בבקשה תגידו כי לא בא לי לקנות סתם..

ואם יש מישהו שיודע למה זה ככה אני ישמח לקבל עזרה [אני יודע שזה לא ממש המקום לבעיה כזאת]

פורסם

אני רק יכול להגיד שזה נשמע לי ממש לא קשור לבעיה.

פורסם
  • מחבר

ממממ אולי יעזור אם אני יסביר יותר תבעיה [טעות שלי שכחתי]

אז כמו שאמרתי מקודם אני מנסה לשחק עם חברים במשחקים כמו ראד אלרט וCall of duty החדשים שיצאו דרך תוכנה שמדמה רשת כאילו אנחנו כולנו באותה רשת ואז אפשר לשחק LAN.

לכל העולם ואחותו זה עובד ורק אני לא מצליח לפעמים אני וראה אותם אבל הם לא רואים אותי לפעמים הם רואים תחדרים שאני פותח אבל לא מצליחים להתחבר אלי וכו'

אז זאת בעצם הבעיה.. אם מישהו חושב שזה קשור או לא קשור בבקשה תגידו כי לא בא לי לקנות סתם..

ואם יש מישהו שיודע למה זה ככה אני ישמח לקבל עזרה :) [אני יודע שזה לא ממש המקום לבעיה כזאת]

פורסם

יש לך איזה חומת אש מותקנת על המחשב ? האם אתה מחובר ישירות לאינטרנט או דרך ראוטר ?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את קספרסקי [שאני מנטרל אותו כל פעם שאני משחק] ואני גם מנטרל את הפירוול של ויסטה.

יש לי ראוטר של ASUS שבזק נתנו לי [ASUS AM 604g] ופתחתי פורטים וגם בדקתי שפתחתי נכון לפי מדריך באתר שלהם...

פורסם

אולי תנסה להתחבר בלי ראוטר, ישירות למודם ולראות אם זה בכל זאת משפיע ?

פורסם
  • מחבר

מממממממ יש לי רק ראוטר.... Oo חחחח סליחה שאני נוב אבל למה משלבים ראוטר ומודם?

פורסם

יש לך מודם כבלים או מודם משולב ראוטר ?

פורסם
  • מחבר

ממממממ שאלה קשה... אין לי מושג... יש לי רק משהו אחד כזה של אסוס [לפי מה שהבנתי הוא ראוטר אבל לא יודע אם משולב או לא ורשום עליו שזה ASUS AM 604g ]

מממ זהו אם יש איזה דרך לבדוק פה אם יש לי תראוטר משולב כבלים הזה שאין לי מושג מה זה תגיד לי ואני יבדוק.

פורסם

אתה מחובר בכבלים או ADSL...........

פורסם
  • מחבר

אהההה אוקיי חחח ADSL

פורסם

בהנחה שאין לך בעיות מיוחדות אחרות באינטרנט זה נראה כמו בעיית הפניית פורטים ו/או חומתאש.

פורסם
  • מחבר

ממממ אבל פתחתי את כל הפורטים שלי ואחר כך הסתכלתי באיזה מדריך באתר של בזק ופתחתי כמו שרשום שם.. ופירוולים אני מכבה הכל...

מממ אבל אתה לא חושב שזה בעיה בכרטיס רשת?

פורסם

הכל יכול להיות בחיים, אבל אם האינטרנט שלך עובד בסדר חוץ מזה, אז אני לא רואה סיבה (אולי משהו דפוק בדריבר שלו, אבל גם לא נראה לי). בכל זאת, אם זאת בעיה ידועה עם סוגים של כרטיסים, חיפוש בגוגל בטח יראה כאלו בעיות נוספות, אם אתה לא מוצא, אז כנראה שזה לא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים