פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אהלן לכולם,אני מאוד מקווה שאני כותב בפורום המתאים אז אם לא סליחה מראש.אני התקנתי הווינדוס במחשב שלי לבד וכך גם את כל התוספות האחרות הכרטיס קול כרטיס מסך וכל השאר מסביב.מאז שהתקנתי אותו בעצם הצורב די וי די (שהוא גם הכונן היחידי שלי) לא עובד.הוא קולט דיסקים רגילים אבל לא קולט דיסקים של די וי די. אני לא יודע מה מקור הבעיה , אתם חושבים שהבעיה היא בהתקנה או שהצורב פשוט נדפק ? כל עזרה תתקבל בברכה ושיהיה יום פצצה
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים זה קרה לי פעם זה תעלומה רצינית למזלי היה לי כונן ספר בבית חיברתי אותו וזה עבד אצלי זה היה מין בעית חומרה מוזרהתנסה להחליף תכונן כדי שתיהיה בטוח שזה לא איזה הגדרה בוינדוס.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר להחליף את הכונן אתה מתכוון לקנות חדש?אני הייתי מהמר שהכונן עצמו עובד אבל זה או איזו הגדרה בווינדוס כמו שאמרת או איזה משהו שלא התקנתי כמו שצריך כי סהכ דיסקים רגילים הוא קולט.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים איזה צורב זה ? חברה ודגם ?האם הצורב עבד חלק לפני ההתקנה מחדש ? האם יש לך אפשרות להעביר אותו למחשב אחר ע"מ לבדוק ?איזה לוח אם מדובר ?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שנה כותרת בבקשה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה הראשונה בת'רד.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים תודה על השינוי.לדעתי זה לא קשור לפירמוט, נסה לנקות את הראש בעזרת דיסק ניקוי.האם את כל דיסק DVD הוא לא קורא, או שיש דיסקים (DVD) שהוא כן מסוגל לקרוא?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר בכיף,אממ מכיוון שאני מפרמט את המחשב לבד מתי שצריך כבר הרבה זמן אז אני לא זוכר בדיוק מתי הבעיה החלה אבל אממ הצורב עבד מתישהו בעבר בצורה תקינה אם זה עוזר....כן יש לי אפשרות להעביר אותו למחשב אחר ולבדוק.....רעיון טוב חחחאנלא בטוח אבל נראלי שהצורב הוא optiarc dvd rw ad-5170a scsi ...ואין לי מושג איזה לוח אם הצורב לא מעלה שום דיסק של די וי די....אז בעצם..מה הסיכוי שהצורב נדפק אבל הוא יכול לקרוא דיסקים רגילים ודיסקים של די וי די הוא לא יכול?אני חושב שזאת לא בעיה בצורב עצמו...תקנו אותי אם אני טועה...לגבי הדיסק ניקוי....אתה חושב שזה באמת יעזור?כי אחרי הכל דיסקים רגילים הוא קורא ...לא יודע אתה ממליץ לי לקנות?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים נתקלתי כבר בתופעה שכזאת, וזה אומר בדר"כ שהצורב סיים את תפקידו עלי אדמות.לפני שאתה קונה, תעביר את הצרב למחשב אחר ותבדוק אם זה קורה גם שם.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים לפי הדגם זה NEC ולכן אני מסכים על האבחנה של SHUYהצורבים האלו באמת נוטים למות ללא התראה וללא סיבה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר אוקי לפי מה שאני מבין אתם שוללים את האפשרות שזה איזו בעיה בהגדרה שלו או משו כזה פשטו סביר להניח שהוא מת....אני אנסה להעביר אותו למחשב אחר....אבל אם אני מעביר אותו למחשב אחר דרושה התקנה מסויימת של הכונן או שהוא אמור כביכול לפעול ישר?בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעזר
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים יכול להיות כי עדכון Firmware יכול לפתור את הבעייה, אם לא כנראה שתצטרך להחליף DVDלהלן הקישור:http://forum.rpc1.org/portal.php
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר ממ לא אין צפצופים.....כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא רושם "e:/ is not accessible, incorrect functionאני אנסה לקנות דיסק ניקוי , בכל מקרה לא הצלחתי למצוא עדכון לכונן שלי בfirmware.אם מישהו יוכל לתת לי אתר שיש בו עדכון או קישור לעדכון אני אשמח , תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים רגע רגע ....תראה כל התשובות שענו לך בפורום הם מצוינות, אבל יש עוד משהו.תנסה לעשות עדכון קשוחה לצורב , יכול להיות שזה יפתור לך את הבעייה.אפשרות שנייה תעביר את הצורב למחשב אחר ותבדוק מה קורה.בהצלחה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.