פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים העניין מתסכל עברתי מXP לויסטה ובמשחקים יש לי מין פסים שחורים כאלה במשחק נניח בNFS יש קטעים שחורים בכביש או קטעים שקופים בכביש זה בערך ככה בכל משחק יש לי 7600GS AGP עם הדרייבר הכי מעודכן כתוב שהוא תומך ויסטה אבל בXP המשחקים הללו עבדו בסדר ניסיתי UT3 וNFS CARBON הויסטה מעודכנת לחלוטין SP1 והכל יש הצעות? *** בזמנו חשבתי הכרטיס דפוק אז החלפתי אותו וכעבור כמה זמן חזרתי לXP ושם ראיתי שהכל עובד טוב ושכחתי מזה עכישו כשחזרתי לויסטה בנסיבות מצערות אני שוב מגלה את הזבל הזה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 23:08:09 תמונה [די עדינה..בדרך כלל המסך מלא יותר בשטויות האלה] שמדגימה את המצב[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 02:41:29עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 20:48:46נו מה אפחד לא יודע?![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תריץ 3dmark לכרטיס שלך. תנקה ממנו אבק.תבדוק שהוא מחובר טוב.זה כרטיס חדש? מתי חיברת אותו?
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר בליינד זה לא הכרטיסבXP הכל רץ לי יפהבויסטה יש חורים שחוריםמין משיכות כאלה בטקסטורההטמפ' נורמליותאני אובד עצות...הקטע הכי מוזר הוא שניסיתי כמה דרייבריםוגיגהבייט טוענים שהכרטיס הוא VISTA READYאפילו הסולטיר עולה דפוק...
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תריץ 3DMARK כמו שנאמר.מה הטמפ' במנוחה/מאמץ ?תעלה עוד תמונה בגודל מלא של התופעה...זה גם אמור לקרות לך ב- 3DMARK - תעשה PRINT SCREEN כשזה קורה...
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר מנוחה:42מאמץ:56תיכף אני אריץ את המבחנים רק אם אפשר לשאול מה יעזור שוב לראות את זה?ישנם חלקים שקופים או שחורים בכל מיני מקטעים במשחקשמיים בNFSC הופכים שחוריםאורות מהבהבים יש מיני פסים או קוים כאלה שנמתחים לאורך המפה-זה קורה גם בCOD5-היד שמחזיקה את הנשק כאילו מחוברים אליה חוטים
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אני יודע שהטמפ' בסדרבעיקרון זה המקרה הכי מוזר שנתקלתי בו יש לי DX10ניסיתי להתקין DX לא עזראין מצב שזה בעיה מהספקאין מצב שזה חיבור\אבק\חום או כל דבר אחרהXP מריץ את זה מצוין ואילו הויסטה מפשלת לגמרייזה כבר עותק שני של ויסטה שאני מנסה והבעיה עדיין ככההAERO פועל מצוין ובמחינת עבודה עם ויסטה אין בעיותרק כשאני מעלה משחקים החל מסוליטר ועד COD 5 יש לי את הבעיות הללוהצעות?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר קודם את ההכי מעודכן מאתר ניבידיהאחר כך התקנתי מאתר גיגהבייט יצרנית הכרטיס [נדמה לי גירסא 70 או 7.0]ובסוף הסרתי הכל ונתתי לווינדוס להתקין בלי הפעלה שלי
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים איזה לוח אם יש לך?מסתבר שזו בעיה נפוצה לכרטיסי AGP בלוחות מבוססי צ'יפסט של SIS.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים צריך לעדכן את הדרייבר ל-AGP של הלוח.הבעיה היא, שאין דרייבר כזה לויסטה (כמו להרבה חומרה ישנה).אתה יכול לנסות להתקין את הדרייבר ל-XP מפה:http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=P4S800D-X(VGA DRIVERאולי אני אמצא דרייבר אחר אבל נראה שזה מה שיש.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר :yelclap: :yelclap: כל הכבוד! באמת שתודה רבה וענקית הכל רץ חלק ויפה טוב לראות פרצופים שלמים בCOD ואת המכוניות בחתיכה אחת בNFS המון תודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.