עבור לתוכן

ויסטה - מיואש מיואש מבעיות ללא פתרון בתחום האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו.

בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה.

בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא.

רקע לבעיה 1:

מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו.

המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס.

המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה.

חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר.

חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר.

כלומר, הבעיה בויסטה.

ב security center, כשהוא מודיע על זה שתכנת האנטי וירוס לא מעודכנת, אני מבקש לבצע עדכון, ואז אני מקבל הודעת אזהרה שהסיקיוריטי סנטר לא יאפשר לתוכנה לרוץ כי הוא לא סומך (TRUST) עליה.

התכנה מאופשרת בפיירוול.

כיביתי את הפיירוול, כיביתי את הווינדוס דיפנדר, כיביתי את ה USER ACCOUNT CONTROL, כלום לא עזר, משהו חוסם.

אני כבר מיואש.

בעיה 2:

התחילה אתמול. ביצעתי עדכון לפיירפוקס, כי זה קפץ אוטומטית. אחרי העדכון לא מצליח להתחבר איתו, רק עם האקספלורר.

הסרתי את הפיירפוקס, והתקנתי מחדש. לא עוזר.

התכונה מאופשרת בפיירוול, וגם כשכיביתי את הפיירוול, זה לא עזר.

אני מיואש פעם שניה.

בנוסף לכול, ועוד לא הגעתי לזה, האימיול לא מתחבר למרות שהפורטים פתוחים (גם בראוטר, ועובדה שהאימיול מתחבר במחשב השולחני שגם מחובר לראוטר), בפיירוול, הוא לא מתחבר.

מה קורה פה?

אגב, אני USER שמוגדר כאדמיניסטרטור בויסטה, אם זה משנה.

בבקשה, אני בטוח שיש פה כמה מבינים אמיתיים שיכולו לייעץ.

תודה!

פורסם

ktulu, נוספה לך אזהרה שלך טריפל פוסט.

זאת אזהרה שניה שלך, שבשלישית תורחק או תושתק מהפורום זמנית או לצמיתות, בהתאם להחלטת הצוות.

אני לא יודע למה נראה לך שהנוהג של "להפציץ" פורום בשאלות זהות הוא הגיוני, אבל אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום פעם נוספת לפני שאתה מעלה עוד תגובות ודיונים לאתר.

הדיונים הנוספים שלך ינעלו/ימחקו. אתה יכול להמשיך את הדיון שלך פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375300.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים