עבור לתוכן

הבדלי מחירים בין זכרונות RAM זהים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי

בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר.

האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)?

תודה רבה

פורסם

קודם כל יכול להיות שיש בדל בנתוני ה-CL או שאר דברים, אבל בכל מקרה ההשפעה של זה מינורית עד לא קיימת.

אין שום סיבה לשלם מחיר כמעט כפול, קח את הזכרונות הכי זולים שמציעים לך אחריות של לפחות 3 שנים.

סתם לידע כללי, ההפרשים פשוט נובעים מתחמור שונה בחו"ל/של היבואן בגלל שזיכרון King' נחשבים למותג שהרבה מכירים (אבל יש טובים מהם בהרבה, ורוב האנשים שמבינים כמו שצריך לא קונים אותם האמת) ואילו את Hynix אני מאמין שאף אחד פשוט מהרחוב לא ממש מכיר.

פורסם
  • מחבר

אין הבדל בנתוני הCL ובשאר נתונים אחרים המוצגים...לפחות ברמת הפירוט הניתנת באתר החנות.

בחנויות אחרות שאינן נמצאות במקום מגורי, מחיר הזכרונות היקרים מגיע לפחות ממחיר הזכרונות הזולים הנ"ל.

בכל אופן, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים