פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגההבעיה אינה במסך ואין גם צפצופיםלדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיהוכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב .כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנהלמישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים יש לך אפשרות לבחור באחד מהמצבים הבאים:Safe Modelast known good configuration?במידה וכן, תיכנס אליהם, ותסיר את הדרייברים שהותקנו לאחרונה במחשב.כמו כן - אם הוספת רכיב חומרה חדש(וזה כולל גם התקני USB שונים, מפצלים, קוראי כרטיסי זיכרון, נגנים וכד'), תסיר אותו ותראה אם הבעיה מופיעה בשנית.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר האפשרות היחידה שהצלחתי היא להקיש f2 ,בלחיצה על f8 המחשב לא מביא אותי לכלום ולא הותקנו לאחרונה דרייברים במחשב, לדעתי פשוט המחשב מחובר למסך הטלוויזיה ואמור להציג בהאך לא רואים אף אחד מהם
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אתה יכול גם לא להשתמש בכל כך הרבה סימני קריאה כי זה נראה מגוחך.מה קורה כאשר אתה מקיש F8 אחרי הPOST ומה זה לעזאזל F2?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים F2 בחלק מהלוחות אם מכניס אותך לביוס (כמו של אינטל)אם הצלחת להיכנס לF2 (יכול להיות שזה ביוס) , יעני יש לך תצוגה ???תנסה כמה פעמים ללחוץ על F8 וזה צריך להציג לך תפריט עם כמה אופציות ..אחי תנסה לעזור לנו פה כדי שנעזור לך..
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים בלוחות אם של אסוס F8 מוביל לתפריט בחירת boot device.הכל מקרה חשוב ללחוץ על F8 ישר אחרי הPOST ולא לפני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.