פורסם 2009 ביולי 1916 שנים ברור שלא. עד סוף חיי אני אוודא שכל היצורים הטעימים שאלוהים ברא יבקרו בבטן שלי.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מעניין אותי איך זה הולך כל הרעיון של הדבר הזה... מס' שאלות לגבי אפי הפוטטו:1.כמה עולה מנה כזו בערך והאם זה תלוי במספר התוספ' ? (אם כן, כמה תפו"א ריק וכמה לכל תוספת).2.האם אוכלים סתם כי טעים וכיף, או שזה מקביל בסולם "כמה זה משביע אותי" לבאגט שניצל או שווארמה בפיתה? 3.לפי מה שראיתי בסרטון, מקבלים את זה בקערית פלסטיק ואוכלים בכפית, זה נכון או שפשוט דופקים בזה ביסים?שכחתי עוד כמה שאלות אבל לא משנה...
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים 1. 20, מחיר שחיטה, תפו"ד עולה כמה אגורות והתוספות מקסימום כמה שקלים, יש פה רווח ענק2. זה כבד, במיוחד שלוקחים איזו גבינה, גבינה חמה זה לא להיט בבטן3. אוכלים עם כפית, זה רותח בהתחלה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אבל לי אין.זה כמו שמישהו יבקש המלצה לפיצה טובה ויגידו לו להכין בבית... כן, יש אופציה כזאת, אבל לאף אחד אין חצי מהציוד(כולל התנור המאסיבי למשל) בשביל פיצה טעימה באמת. אתה לא צריך תנור מאסיבי. אתה צריך תנור שמסוגל לעבור 230 מעלות ואבן לאפיית לחם שעולה 80 שקל. זהו. לא שמתי לב שהדיון מ-2009. סורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.