עבור לתוכן

תפוח אדמה אפוי + Taco

Featured Replies

פורסם

בדיוק. אני חפיפניק :)

  • תגובות 42
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה שומר כשרות?

פורסם

ברור שלא. עד סוף חיי אני אוודא שכל היצורים הטעימים שאלוהים ברא יבקרו בבטן שלי.

פורסם

אז אתה לא חפיפניק, אתה סתם כופר.

(לא שיש בזה משהו רע)

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אז אתה לא חפיפניק, אתה סתם כופר.

(לא שיש בזה משהו רע)

damn_proud_to_be_an_infidel_t_shirt-p235568697825673702qw9y_400.jpg

פורסם

גם אתה אורז חולצות עם שרוול קצר לעולם הבא? :)

פורסם

מעניין אותי איך זה הולך כל הרעיון של הדבר הזה... מס' שאלות לגבי אפי הפוטטו:

1.כמה עולה מנה כזו בערך והאם זה תלוי במספר התוספ' ? (אם כן, כמה תפו"א ריק וכמה לכל תוספת).

2.האם אוכלים סתם כי טעים וכיף, או שזה מקביל בסולם "כמה זה משביע אותי" לבאגט שניצל או שווארמה בפיתה?

3.לפי מה שראיתי בסרטון, מקבלים את זה בקערית פלסטיק ואוכלים בכפית, זה נכון או שפשוט דופקים בזה ביסים?

שכחתי עוד כמה שאלות אבל לא משנה...

פורסם

1. 20, מחיר שחיטה, תפו"ד עולה כמה אגורות והתוספות מקסימום כמה שקלים, יש פה רווח ענק

2. זה כבד, במיוחד שלוקחים איזו גבינה, גבינה חמה זה לא להיט בבטן

3. אוכלים עם כפית, זה רותח בהתחלה

  • 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני רואה שהיום זה באופנה להקפיץ דיונים ישנים

פורסם

למה אתה טורח להגיב אז? זה סתם ספאם, פשוט חכה שימחקו אותו וזהו.

פורסם

אבל לי אין.

זה כמו שמישהו יבקש המלצה לפיצה טובה ויגידו לו להכין בבית... כן, יש אופציה כזאת, אבל לאף אחד אין חצי מהציוד(כולל התנור המאסיבי למשל) בשביל פיצה טעימה באמת.

אתה לא צריך תנור מאסיבי. אתה צריך תנור שמסוגל לעבור 230 מעלות ואבן לאפיית לחם שעולה 80 שקל. זהו.

לא שמתי לב שהדיון מ-2009. סורי.

פורסם

כל מיני בעיתים הגיעו לפורום

:locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים