פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני בונה אתר על חבר שלי, ובדף לפני הכניסה (מכירים ת'אתרים האלה שיש להם בפתור Enterance וכפתור Exit?) יש שני תמונות-לינקיםתמונה/לינק אחד זה גלולה אדומה, ואחד זה גלולה כחולה. אני רוצה שכאשר לוחצים על הגלולה האדומה מופיע Message Box שאומר: I know what you're thinking.We all do.Why, oh why, didn't I take the _blue_ pill?!ויש רק כפתור אחד של "OK". ובבקשה תכתבו משהו ב-title של ה-Message Box כדי שאני אוכל לחפש ולערוך בתוך הקובץ HTML את הכותרת.תודה רבה!
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא הבנתי ממש אבל משהו כזה :<SCRIPT LANGUAGE="javascript">alert("מה שאתה רוצה שיופיע");</SCRIPT>אתה צריך לשלב onclick() על הכפתורים שאתה רוצה
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר לא הבנתי ממש אבל משהו כזה :<SCRIPT LANGUAGE="javascript">alert("מה שאתה רוצה שיופיע");</SCRIPT>אתה צריך לשלב onclick() על הכפתורים שאתה רוצהאני לא ממש מתמצא ב-JS (אבל אני בונה את כל האתרים שלי ב-Notepad)איך משתמשים בפקודה onclick()? בעצם אני רוצה להכין את זה לבד, קראתי והבנתי איך להכין את ה-Message Boxes, אבל, איך אני עושה שתקפוץ Message Box כשאני לוחץ על לינק מסוים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.