פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים כל פעם שאני משחק במשחק Gunz מי שמכירהמחשב קורס לי לאחר איזה 5 דקות ומופיע לי מסך שגיאה כחול 0x0000008E וכשניתחתי את הקובץ הופיע לי שהבעיה היא מהקובץ nv4_disp.dllהכרטיס מסך שלי הוא Geforce 4 MX 440מה שאומר שזה מהכרטיס מסךניסיתי לפרמט את המחשבניסיתי להתקין מחדש דרייבריםלהתקין מחדש את המשחקשום דבר לא עוזראפילו ניסיתי לשים מאוורר על הכרטיס מסך ולא עזרוזה לא כל הזמן היה מופיע לי השגיאה הזאתהיא התחילה לי מלפני ככה שבועיים שלושמה לעשות?זה ממש ממש מתיקתודה.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר בזמן שאני משחק במשחק Gunz אבל זה הופיע מלפני שבועעים וחצי ככה פיתאוםעד היום הייתי משחק יופי...
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים כרטיס הNVIDIA שלךProbably caused by : nv4_disp.dllתעדכן את הדרייברים שיש לך
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר הסברתי כבר שעידכנתי דרייברים ומחקתי שוב ושוב עדכנתיאפילו פירמטתי...ניסיתי לקחת גם את הכרטיס עצמו ולנקות אותו עם ספריי מגעים והחלפתי לו גם משחה טרמיתפשוט כלום!זה ממש מבאס
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים זה יכול גם להרתחש מהתחממות יתר ופגם ברכיבי הכרטיס.מכיוון שהכרטיס דיי ותיק זה לא ממש מפתיע.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שהמשחק רץ לי טוב בזמן שהייתי עם מזגןכניראה בעיה של התחממותאבל איפה אני ימצא עכשיו קירור לג'יפורס 4? הכוונה מאוורר יש עליו את הסטוק
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים למה להיתפס לכרטיס מסך הזה? אתה יכול לקנות היום FX5500 או משהו בסגנון בכלום כסף.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר עזוב אני מעדיף לקנות מאוורר באיזה 20 שקל ככה מאשר כרטיס מסך ב 100-200אני גם לא ממש משחק משחקים ככה שאני לא ממש צריך...איפה אני יכול להשיג מאוורר כזה שמתאים לג'יפורס 4 בזול??
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים פשוט תקנה איזה מאוורר(אפילו ג'נרי), ותשפצר אותו בצורה כזאת שהוא יהיה מכוון לכרטיס מסך.כמו כן - אם יש על הכרטיס מאוורר, אז תוודא שהוא נקי מאבק.(תנקה ותסדר את המארז באופן כללי, כך שתהיה סירקולציה יותר טובה של אוויר בתוך המארז)http://www.zap.co.il/models2.aspx?sog=C-Fan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.