פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים ראוטר אלחוטי EDIMAX BR-6114WG מחוברים אליו 2 מחשבים נייחים מחוברים בכבל רשת - עובד מצויין.הוספתי מחשב נייד LG LW20 Express עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אך הוא אינו מזהה את הרשת האלחוטית שלי.(הוא כן מציג לעיתים רשת או שתיים אחרות, כנראה של השכנים, שבכל מקרה לא ניתן להתחבר אליהם :-))1. את הרשתות המזוהות אני רואה במסך הרשתות האלחוטיות של Windows, ולא בתוכנה ייעודית כלשהו, האם זה בסדר ?2. מצ"ב כל הגדרות הנתב, אשמח לדעת מה הבעיה ומה כדאי לעשות על מנת להתקדם.תודה ![br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 22:24:46תמונה נוספת :[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אם המחשב לא מזהה את הרשת, מחשבים אחרים כן ובנוסף הוא לא מצליח להתחבר לרשתות נוספות, הבעיה היא בו ולא בהגדרות הרשת.תמצא באתר הייצרן את הדרייברים שמתאימים לכרטיס + התוכנת ניהול היעודית שלו, תתקין ותשתמש בהם.בכל מקרה, תשנה את ההצפנה שלך לWPA או WPA2. הWEP כבר מזמן לא טוב לשום דבר...
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים תנסה לשנות ערותץ שידור מ 11 ל 8 או 10כי יכול להיות שיש שיבוש בקליטה.אפשרות נוספת זה שיכול להיות שהמחשב הנייד רחוק והאות האלחוטי לא מגיע.לכן תנסה גם לנסות להתחבר קרוב לרואטר ותראה אם הוא מתחבר
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר אם המחשב לא מזהה את הרשת, מחשבים אחרים כן ובנוסף הוא לא מצליח להתחבר לרשתות נוספות, הבעיה היא בו ולא בהגדרות הרשת.תמצא באתר הייצרן את הדרייברים שמתאימים לכרטיס + התוכנת ניהול היעודית שלו, תתקין ותשתמש בהם.בכל מקרה, תשנה את ההצפנה שלך לWPA או WPA2. הWEP כבר מזמן לא טוב לשום דבר...אני רואה רשתות אחרות, אבל לא יכול להתחבר אליהם מכיוון שהם מוגנות.לא מצאתי באתר היצרן תוכנה ייעודית (LG LW20 Express דגם המחשב הנייד) - אתה יודע אולי היכן יש ?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2008 בשעה 01:24:19תנסה לשנות ערותץ שידור מ 11 ל 8 או 10כי יכול להיות שיש שיבוש בקליטה.אפשרות נוספת זה שיכול להיות שהמחשב הנייד רחוק והאות האלחוטי לא מגיע.לכן תנסה גם לנסות להתחבר קרוב לרואטר ותראה אם הוא מתחברהלפטופ נמצא ממש קרוב לראוטר, על אותו השולחן :-)כשאני משנה ערוצים, אני באמת רואה רשתות נוספות (איך זה יכול להיות ?), אבל לא את שלי...אגב, האם יכול להיות שטלפון אלחוטי DECT מפריע ?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1637&DwnldID=16969&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=engזה הלינק להורדת הדרייבר ותוכנת הניהול של הכרטיס שמותקן בניידים הללו.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1637&DwnldID=16969&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=engזה הלינק להורדת הדרייבר ותוכנת הניהול של הכרטיס שמותקן בניידים הללו.תודה רבה, אך גם הוא לא מזהה...
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים לא מזהה רשתות או את הרשת שלך?הסרת את הדרייבר הישן והתקנת את החדש במקומו? אתה משתמש בתוכנת ניהול שלו?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר לא מזהה רשתות או את הרשת שלך?הסרת את הדרייבר הישן והתקנת את החדש במקומו? אתה משתמש בתוכנת ניהול שלו?מזהה רשתות אחרות, כנראה של השכנים, לא מזהה את הרשת שלי.התקנתי את התוכנה שצורפה כאן, ומשתמש בתוכנת ניהול משלו ולא של WINDOWSאיך אני יכול לוודא שהראוטר שלי אכן מפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה ? (אין לי עוד לפטופ/כרטיס רשת אלחוטי)
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים תנסה להוציא את הראוטר מהחשמל ל5 שניות ואז להחזירלפעמים יש את הבעיות הללו לאדימקס ואיפוס חשמלי מסדר הכל גם לי זה קורה לפעמים
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר סימנתי את ה SSID, וגם ניתקתי את הראוטר לכמה שעות והחזרתי, לא עזר.כיצד אני יכול לוודא שהראוטר שלי מפיץ בכלל תקשורת, ושהאנטנה למשל לא התקלקלה ?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים נסה עם מחשב אחר, נסה גם בלי שהוא מראה אותו להוסיף לחלונות חיבור ידני עם פרטי התקשורות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.