עבור לתוכן

בעיית יציבות עידכון בהודעה האחרונה

Featured Replies

פורסם

היי חברים

היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה.

מפרט:

מעבד

q6600

לוח אם

ep42 ds3l

זיכרונות

a-data 2*2gb 800mhz cl5

ספק

crossair 550W

כרטיס מסך

gigabite hd4870 ddr5 512mb

אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות.

בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי.

תודה .

פורסם

חייב להיות חיבור נוסף של 4 פינים (לפעמים 8 פינים).

בטוח שיש לך כזה בספק.

בלי זה המחשב לא יעלה.

פורסם
  • מחבר

אחלה מצאתי את החיבור הזה הוא 8 פינים אני מחר אותו לחיבור ATX הנוסף?

עריכה:

המחשב עולה תודה

מרוב טיפשותי חיברתי את הכונן הישן וציפיתי שחלונות יעלו, לא עולה .

אני אמור להתקין חלונות מחדש נכון ?

תודה

פורסם

כנראה שצריך להתקין מחדש. כן.

פורסם
  • מחבר

התקנתי הכל עבד מעולה רק שמשום מה המחשב נתקע, עשיתי איתחול דרך הכפתור ומאז הוא מנסה לעלות וכל הזמן מאתחל את עצמו, אי אפשר להיכנס אפילו לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?\

תודה

פורסם
  • מחבר

שלום חברים מצטער על ההקפצה אבל אני חייב לעדכן כמה דברים שתוכלנו להמשיך לעזור לי.

בעית הקריסה הייתה מחיבור דוק של איפוד שאפול, משום מה המחשב לא רצה לעלות כאשר הדוק של האיפוד מחובר, מאד מוזר.

בעיה נוספת היא שאני מנסה להתקין C&C3 המחשב פשוט נתקע.עשיתי בדיקת יציבות עם התוכנה OCCT והתוצאה הייתה שהכל בסדר, מה יכול להיות פשר הבעיה.

תודה ושבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים