פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים שיא חדש שליאני וחבר הגענו לרמה 22 בזומבים...חבל שהיה לי קראש באמצע... אם לא בזק היינו מגיעים רחוק יותר...
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש לי הודעת שגיאה בתחילת המישחק -Couldn't load image 'logo_small_cod5'ממש בהתחלה הוא מתחיל להעלות את המישחק ומוציא לי את ההודעה הזוCouldn't load image 'logo_small_cod5'אני עובד עם דירקט 9Cהחדש ביותר ועם דרייברים חדשים לכרטיס מסך ( 7300GT )הנקודה היא שהקובץ הזה כן נימצא במחיצת המישחק....מישהו יודע למה זה קורה ?הינה מה שמופיעה לי בחלון ההעלעת המישחק כשזה נעצר----- Initializing Renderer ----execing ragdoll.cfg from disk----- Client Initialization ---------- Client Initialization Complete -----Trying SMP acceleration......succeeded.----- R_Init -----Getting Direct3D 9 interface...Pixel shader version is 3.0Vertex shader version is 3.0Shader model 2.0 code path is available.Shader model 3.0 code path is available.Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hzGame window successfully created.Using 2x anti-aliasingCreating Direct3D device...Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0Loading fastfile code_post_gfxLoading fastfile uiLoading fastfile commonInitializing render targets...Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alphaDirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alphaLoading fastfile 'code_post_gfx'used 1.13 MB memory in DB allocInitializing static model cache...Initializing dynamic buffers...Initializing particle cloud buffer...Creating Direct3D queries...ERROR: image 'images/logo_small_cod5.iwi' is missingCouldn't load image 'logo_small_cod5'
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אני במשימה שצריך לפוצץ את הבונקרים היפנים, פוצצתי כבר 2, אבל אני לא מצליח לפוצץ את השלישי.מה עושים?אף אחד לא יודע מה אני יכול לעשות?הנה התמונה שוב:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אני בכלל לא בטוח ש7300GT מסוגל להריץ את המשחק כמו שצריך [על מינימום]המינימום זה 6600 GT אז אל תבאס אותו סתם...
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש לי הודעת שגיאה בתחילת המישחק -Couldn't load image 'logo_small_cod5'ממש בהתחלה הוא מתחיל להעלות את המישחק ומוציא לי את ההודעה הזוCouldn't load image 'logo_small_cod5'מוזר, חיפשתי את הבעיה שרשמת ב-מרכז התמיכה של אקטיביז'ן ולא מצאתי שום אזכור לבעיה כזאת.אתה בטוח שיש לך עותק מקורי?אם כן- פשוט תיכנס ללינק למעלה ותשלח להם מייל- לי הם ענו די מהר כשביקשתי עזרה.
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים אתה לא צריך לפוצץ את הדלת... יש לך לפני הדלת בונקר (בתכלס הוא יותר דומה לדוכן עם חוט תייל)בקיצורכשאתה עולה לגבעה הזאת תעלה מהדרך הימנית ואז תראה לאן אתה צריך לזרוק את הפצצה... וכמובן לפוצץ אז רואוסבלק קורא לך לדלת ושובר אותה לעזזל
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים משהוא קנה את מהדורת האספנים ויכול להגיד מה בדיוק יש בה ואם שווה לקנות אותה?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים החבילה נחמדה באופן כללי, אריזה יפה מאוד (מפח) + "מימיה" ממתכת - קישוט יפה לחדר ששוכב אצלי ליד המערכת.בנוסף אתה מקבל שבועיים עם דאבל XP ונשק ברמה 44 ישר בשלב הראשון, שנותן לך ייתרון ומבטיח התקדמות מהירה במולטי.כמו כן במולטי אתה יכול לשנות את הצבע של הניק שלך, אבל זה די מיותר.ככה החבילה נראית:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים איזה מעצבנת התכונה הזאת שאפשר לשנות צבע של הניק במולטיפליר כמובן שכולם צובעים אותו בירוק ואז במהלך המשחק קורה שמתבלבלים וחושבים שהם מהקבוצה שלך בטעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.